Nika Zorjan in Rok Piletič naj bi bila parček

Za.B.
28.05.2019 10:25

Lepo, da slovenski glasbeniki tako intenzivno sodelujejo ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

No ja, ne bi bilo prvič, da je med osebama, ki skupaj preživita veliko časa, preskočila iskrica in je iz poslovnega sodelovanja nastalo prijateljstvo, nato pa še ljubezen. Zgodilo se je Tanji Žagar in Mikiju Šarcu, kot kaže pa tudi Niki Zorjan in postavnemu Roku Piletiču. Svoje zveze uradno nista nikoli potrdila, po pisanju portala Odkrito.svet24 pa naj bi se Nika lani po devetih letih razšla s fantom in novo ljubezen našla v glasbenem sopotniku, ki predstavlja starejšo polovico uspešnega dueta BQL. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtkrNc2HcEA/{/instagram}
BQL in Nika so vselej bili zelo povezani, da sta si z Rokom zelo naklonjena, lahko razberemo tudi iz njunih objav na družbenih omrežjih. Da Nikin avto pogosto vidijo tudi na koroškem koncu, so nas že pred časom obvestili bralci, sosedje, ki bojda za njuno ljubezen že dolgo vedo, prav tako je vse skupaj baje že dolgo jasno tudi njunim glasbenim kolegom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp4yWgFHQbF/{/instagram}
Kakor koli že, če informacija drži, smo brez dvoma dobili enega najlepših parčkov na slovenski sceni. In lepo je, da naši glasbeniki tako intenzivno sodelujejo drug z drugim. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BflyX63l0uq/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BXGRxjqFdFw/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BRwDmsnFuA-/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta