Prihaja knjiga, ki bo morda povsem uničila Harryjeve odnose s kraljevo družino: "Meghan ni ničesar kriva"

D.Ži
27.07.2020 10:05

Avgusta bo izšla ena najtežje pričakovanih knjig tega leta, ki naj bi pomagala popraviti močno načet imidž susseškega vojvodskega para.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Naslednji mesec izide biografija, ki naj bi nam v povsem novi luči prikazala britanskega princa Harryja in vojvodinjo Meghan.  V njej avtorja razkrivata pot do tega, da je priljubljeni princ svoji družini obrnil hrbet. Zaradi kraljevskega načina življenja naj bi bil zelo pod stresom in prav on naj bi bil pobudnik selitve čez lužo. Meghan naj bi tako bila povsem nedolžna. Tako vsaj piše v knjigi Finding Freedom, ki se že pred izidom sooča s kritikami, da gre le za še enega od manevrov, kako popraviti močno načet imidž nekoč zelo priljubljenega para, zlasti nje. Pisanje knjige sta se lotila susseškima zelo ljuba avtorja  Omid Scobie in Carolyn Durand. Bojda bomo brali tudi o tem, da je princ imel slabe odnose s starejšimi člani svoje družine, ki so se po poroki z Meghan še poslabšali. Ko mu je prekipelo, sta London zapustila. Kraljica naj bi bila ob tem povsem šokirana. 

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta