Razuzdani princ: Kraljičinega sina povabili na obisk, on pa je dva dni v sobi gledal filme za odrasle

D.Ži
13.04.2022 11:50

Nekdanji britanski veleposlanik in žena sta se razveselila prihoda kraljevskega gosta, a se je ta očitno raje zabaval sam s seboj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Njegova spolna lakota je očitno nenasitna. Že desetletja. In pripeljala ga je tudi v hude težave, celo v mrežo spolnega suženjstva in pedofilije pokojnega Jeffreya Eppsteina. Britanski princ Andrew, svoj čas znan celo kot "pohotni Andy", je eden tistih članov kraljeve družine, ki jih kraljica najmanj rada vidi v javnosti.

Profimedia

Tudi zato, ker vsake toliko v medije pricurlja kakšna neugledna zgodba iz njegove preteklosti. Tokrat beremo, da je princ, ki je svoj čas veljal za kraljičinega najljubšega sina, pred časom bil gost Lee Annenberg, žene ameriškega veleposlanika Walterja Annenberga. A od njegovega obiska gostitelja nista imela prav veliko, saj je dva dni bolj ali manj preživel sam v sobi. 

Profimedia

Bilo je to leta 1993 na posestvu Annenbergovih v Palm Springsu, malo po zakonski krizi z ženo, vojvodinjo Fergie, ki se je razpletla z ločitvijo. Kot trdi kraljeva biografinja Tina Brown, naj bi vojvoda yorški večino časa v prestižnem apartmaju za goste užival ob gledanju pornografskih filmov na kabelski televizji in se ob tem intenzivno sproščal.

Profimedia

Ugledna gostitelja naj bi bila ob obnašanju kraljevskega gosta povsem iz sebe, kasneje naj bi se njegovim obiskom izogibala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta