Rešil ji je življenje: Cetinski razkril, zakaj je žena pristala v bolnišnici

D.Ži
24.06.2019 11:13

Ženo priljubljenega hrvaškega pevca je zadela možganska kap.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaški pevec Toni Cetinski je razkril, da se njegova žena Dubravka počuti dobro po možganski kapi ter da sta presenečena, kako sta drug drugemu rešila življenje v kriznih situacijah. 
Pevec je svoji dragi posvetil koncert na beograjskem stadionu Tašmajdan, ki mu ona sicer ni mogla prisostvovati. Ga je pa spremljala iz bližnjega hotela. "Moja žena je doživela možgansko kap, a je zdaj v redu. Žal nastopu zaradi hrupa in osvetlitve ni mogla prisostvovati, je pa sto metrov zračne linije stran v bližnjem hotelu, tako da je skozi okno poslušala cel koncert," je za Blic povedal Cetinski. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/ButkijpAY2s/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Dubravko je kap zadela v njunem domu v Istri, Toni pa je pomoč poklical takoj, ko jo je našel ležečo na tleh. Kasneje se je na družbenih omrežjih zahvalila, češ da sta zdaj 1:1. "To se nanaša na proces, skozi katerega sem moral v zadnjih šestih letih. Ob strani mi je stala cel čas, skozi cel proces in mi na nek način rešila življenje," je pojasnil Toni. Ter dodal: "Zdaj je odlično. Samo naj bo vse, kot mora biti, samo naj bo zdrava, vse ostalo bova zlahka."
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByvRrtFBwU1/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta