Revija People razglasila novega najbolj seksi moškega na svetu. To je ...

D.Ži
18.11.2020 00:00
Seznam tipov, ki svetu najbolj mešajo glave, je dobil novo ime. Laskavi naziv je dobil igralec, ki se zavzema tudi za enakopravnost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Michael B. Jordan je novi najbolj seksi moški na svetu, tako vsaj menijo pri reviji People, ki vsako leto ob tem času razglasi novo ime. 33-letni igralec, najbolj znan po vlogah v filmih Creed: Rojstvo legende in Črni panter, je naziv prejel včeraj, skrivnost pa so razkrili v priljubljenem televizijskem šovu Jimmyja Kimmla. Da bi zmanjšali možnost okužbe s koronavirusom, je Jordan na oder prišel v rumenem skafandru in obraz razkril šele, ko je publiko ugotovila, kdo se skriva pod njim.

V intervjuju za revijo je Jordan povedal, da so ženske v njegovi družini zelo ponosne na njegovo novo titulo. Z osvojenim nazivom se je pohvalil tudi na Instagramu in se tako pridružil svojim predhodnikom, med katerimi so bili John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum in David Beckham. Legend, lanski najbolj seksi moški, pravi, da je izkušnja bila čudovita, a da je pripravljen predati jo naprej.

Jordan je družbeno zelo aktiven tudi izven ekrana. Je eden glasnejših aktivistov v gibanju Črna življenja štejejo, pred minulimi volitvami je Američane pozival k udeležbi. Pravi, da bi v naslednjem desetletju rad manj igral in več režiral. "Želim si rasti, ne glede na to, kakšno ta evolucija že bo," meni in dodaja, da si želi ustvariti družino. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta