Sharon Stone po 13 letih spregovorila o izgubi skrbništva nad sinom: Neprestano sem jokala

D.Ži
21.04.2021 10:42
Svoj čas ena najbolj občudovanih hollywoodskih zvezdnic je dneve preživljala na kavču, utrujena od žalosti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Filmska zvezdnica Sharon Stone je po dolgih 13 letih spregovorila o izgubi skrbništva nad sinom Roanom, ki ga je rodila v zakonu z ameriškim novinarjem Philom Bronsteinom. Priznala je, da ni mogla normalno delovati in da je vse dni zgolj jokala. "Potem ko sem izgubila skrbništvo nad Roanom, nisem mogla funkcionirati. Cele dneve sem ležala na kavču in bila od celodnevnega joka utrujena," je Sharon povedala za magazin Saga. 

"Na nič se nisem mogla osredotočiti, razen na to, da bi ponovno objela svojega sina. Pomembno mi je bilo samo to, da ga vrnem v svoje življenje," je dodala. Podrobnosti o zelo težki biti za skrbništvo je morala obdržati zase, saj je podpisala sporazum o varovanju podatkov. Od Phila se je ločila leta 2004, štiri leta kasneje je izgubila skrbništvo. Takrat je Roanu bilo osem let, sodišče pa je odločilo, da ga lahko Sharon vidi samo enkrat mesečno.

V tistem času so se v javnosti pojavile nenavadne govorice, da je nameravala sinu vbrizgati botoks v stopala, da bi preprečila prekomerno znojenje in neprijeten vonj, kar je sicer kar pogosta kozmetična praksa. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta