Skrivnostna smrt 26-letne televizijske zvezdnice. So jo izsiljevali zaradi dolgov?

D.Ži
28.07.2020 07:57

Anna Ambartsumyan je umrla v sobi prestižnega hotela. Da bi utišala govorice, je zdaj pred medije stopila njena dobra prijateljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Rusko televizijsko zvezdnico in spolno terapevtko Anno Ambartsumyan so našli mrtvo. Dočakala je le 26 let, njeno truplo pa so pred petimi dnevi našli v prestižnem moskovskem hotelu Peter I. Od takrat se ugibanja o njeni mnogo prerani smrti kar vrstijo. Da bi ustavila govorice, se je za ruske medije odločila spregovoriti Anina dobra prijateljica Daria Bakhireva, ki je pokomentirala trditve odvetnika Sergeja Zhorina. Ta je izjavil, da je Ana imela dolgove in da se je zelo bala ljudi, ki so ji posodili denar.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9HaT1wqXCV/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Daria pravi, da je to laž in da si Ana nikoli ni sposojala, saj je to bilo eno od njenih pravil. Dodala je, da je Anna bila iz bogate družine in da ji ni bilo potrebno denar iskati drugje. Zavrnila je namigovanja nekaterih medijev, da so ob truplu našli tudi protibolečinske tablete in da je Anna naredila samomor. "Bila je optimistična, vesela in nikoli ni obupala. Ana je govorila, da so narkotiki največje zlo 21. stoletja," je dejala.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B63i4lzD6Ri/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pred dnevi je odvetnik Zhorin izjavil, da mu je Anna tik pred smrtjo rekla, da ji zelo agresivno grozijo zaradi dolgov. Pravi, da Anne ni poznal zares dobro in da mu je zaupala. Trdila naj bi, da jo zasledujejo. Šlo naj bi za denar, ki naj bi si ga sposodil njen prijatelj, ne ona. Anna je bila poročena z bogatim ruskim poslovnežem Ruslanom, bila je priljubljena med bogatimi in slavnimi, ki so ji plačevali za svetovanje ter ji v zameno za pomoč podarjali draga darila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCRJ-0lD6P1/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CClHBb-jhY8/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta