Srce princa Harryja je zlomljeno: Veliko je ranjenih čustev na obeh straneh

D.Ži
18.01.2021 11:00
Novinar, ki mu vojvodski par zelo zaupa, je v intervjuju spregovoril o izjemno občutljivih odnosnih med princem Harryjem in britanskim dvorom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

"Britanski princ Harry je zaradi razkola s kraljevo družino zlomljenega srca, a sta oba z Meghan z življenjem v ZDA zadovoljna," je v intervjuju dejal televizijski voditelj Tom Bradby, ki par dobro pozna. V Los Angeles se je mlajši od Dianinih sinov z ženo in sinom preselil lani in se tako povsem odmaknil od družine, dvora in obveznosti. "Mislim, da ima zaradi situacije zlomljeno srce," je dejal Bradby v pogovoru, ki ga je na ITV vodil Alan Titchmarsh

Profimedia

"Pa sta tam nesrečna? Ne, mislim, da temu ni tako, menim celo, da sta zelo srečna, a se bosta za svoj prostor v življenju morala malce namučiti," je dejal. Bradbyjevi intervjuji s parom med afriško turnejo leto 2019 so svetu ponudili vpogled v napetosti, ki so se v kraljevi družini pojavile po poroki z Meghan Markle.

Profimedia

Prav njemu je objokana vojvodinja zaupala, kako težko je biti novopečena mama in hkrati neprestano biti pod drobnogledom javnosti. Harry mu je priznal, da so se odnosi med njim in starejšim bratom Harryjem močno ohladili. "Situacija z družino ni idealna, za vse je bilo težko leto," pravi Bradby. "Veliko je ranjenih čustev na obeh straneh," dodaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta