Tragedija v družini članice Spice girls: Povsem zlomljena je, zelo ga je imela rada

D.Ži
25.11.2021 09:40

Brat nekdaj zelo uspešne pevke Geri Horner je nepričakovano umrl. 55-letnik se je nenadoma zgrudil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Maxa Halliwella so prejšnji teden po padcu v britanskem Berkhamstedu v okrožju Hertfordshire zdravili na intenzivni negi, vendar ga zdravniki žal niso mogli rešiti. Gre za brata Geri Horner, članice nekdaj globalno uspešne britanske skupine Spice GIrls. Zvezdnica je za pretresljivo novico izvedela v Katarju, kjer se je njen mož pripravljal na dirko formule ena. Bratova smrt naj bi jo povsem zlomila.

Profimedia

"To je bila zanjo strašno travmatična izkušnja, od trenutka, ko je slišala, da so Maxa odpeljali v bolnišnico do tragičnega izida. Njegovi najbližji so vse do zadnjega upali, da se bo razpletlo drugače. Geri še zdaj ne najde besed, brata je imela zelo rada," je vir iz pevkine bližine povedal za The Sun.

Brat in sestra sta bila zelo povezana, vez sta ohranila tudi po tistem, ko se je ona v devetdesetih preselila v Pariz, da bi ubežala hudemu pritisku slave v domovini.  

Profimedia

Max je v oddaji "Geri's 2010 Life Stories" med pogovorom s Piersom Morganom razkril, da je bila pevka vedno "očkova punčka" in da jo je smrt očeta Laurenca, ki je leta 1993 doživel infarkt, za vedno zaznamovala.

"Že kot majhna deklica je Geri vedno želela biti v središču pozornosti. Mislim, da je imela očeta zelo rada, morda zaradi pozornosti, ki ji jo je namenjal zaradi njenega potenciala. Očitno je v njej nekaj videl že zelo zgodaj. Vsekakor je bila očkova punčka," je takrat dejal Max.  

Profimedia

Policija je medijem povedala, da so Maxa, ki je delal za podjetje, osredotočeno na okolju prijazne tehnologije, z reševalnim vozilom odpeljali v splošno bolnišnico Watford, potem ko so ga minulo sredo našli nezavestnega doma. Tujo krivdo za njegovo smrt izključujejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta