(FOTO) Prava bomba si! Presenečeni boste, kako je danes videti Natka iz Power Dancers

D.Ži
02.02.2021 10:05
Natka Geržina, ki je nekoč slovenske odre osvajala z glasbenimi kolegicami, je še vedno v vrhunski formi in srečno poročena.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Power Dancers na koncertu Radia City leta 2012. 
Saso Bizjak

Ti si bomba! In še vedno zelo drži, čeprav so zlata leta skupine Power Dancers že mimo. Dekleta so na slovenski glasbeni sceni zažigala v 90-ih, nato se se razšla, a še vedno nekako ostala povezana. Njihova druženja smo lahko opazovali na številnih družabnih dogodkih, a glasbeno kariero je v prvem planu zamenjalo družinsko življenje. Vsaka članica skupine je bila zanimiva in povsem drugačne osebnosti, mnogim pa je najbolj v spominu ostala Natka Geržina, ki je ob lastnem prepevanju peljala tudi uspešno menedžersko kariero.

Če jo pogrešate, ji lahko danes sledite na Instagramu. Tam vidimo,  da je v zadnjih letih obiskala kar nekaj eksotičnih krajev, da se je poročila na rajskem filipinskem otoku Boracay, znanem po neskončni plaži bele mivke. Koreografinja in učiteljica plesa je že vrsto let v zvezi s kingstonovcem Zvonetom Tomcem, skupaj imata tudi dva sinova, Nika in Luko.

Natka je še vedno v vrhunski formi in ni malo oboževalcev, ki si po tihem želijo, da bi se powerke še kdaj vrnile na sceno. Tako kot to vsake toliko naredijo Spice Girls.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta