Vdova razkrila, kaj so bile zadnje besede Larryja Kinga in kako ganljiv je bil njegov pogreb

D.Ži
29.01.2021 09:40
Ob slovesu od legendarnega televizijca so vsi prisotni nosili njegove znamenite naramnice.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Larry King in Shawn King. Malo je manjkalo, pa bi se ločila. 
Profimedia

Zadnja od sedmih žena legendarnega televizijskega voditelja Larryja Kinga, ki je umrl 23. januarja, Shawn King, je spregovorila o poslednjih trenutkih, ki jih je preživela z njim. Za Entertainment Tonight je povedala, da je zaposlenim v bolnišnici uspelo vzpostaviti aplikacijo za videoklic FaceTime, a da je le s težavo govoril. "Edina sporočilo, za katero se je res potrudil, da sem ga slišala, je bilo, da me ljubi in da naj pazim na otroke," pripoveduje Shawn. S Kingom ima dva sinova, 21-letnega Chancea in 20-letnega Cannona

Reuters

Zvezdnik pogovornih oddaj na CNN je dočakal 87 let. Njegova bivša žena, šesta po vrsti, Julia Alexander, je medijem razkrila, da je umrl po okužbi s koronavirusom, ki ga je staknil decembra. Virus je premagal, a je ta njegovo telo zelo oslabil. Povsem povozilo ga je neznano vnetje, a se ni predal zlahka.  Shawn je sicer tudi sama bila sredi ločitvenega postopka s Kingom in bi tako kmalu postala še ena njegovih bivših žena. V intervjuju je opisala, kako je bil videti pogreb. "Prisotna je bila samo družina, nosili smo njegove nepozabne naramnice, vsak od nas jih je imel," je dejala. In še dodala: "Bilo je zelo lepo, polno ljubezni, enostavno popolno. Bili smo družina. Tukaj ni bilo šovbiznisa. Bilo je prekrasno."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta