Velika sprememba v življenju Ane Žontar Kristanc: "Še zdaj mi gre na jok"

20.10.2021 09:18
Simpatična blogerka in avtorica kuharskih knjig si je z možem uresničila dolgoletno željo, a drugače, kot je načrtovala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Včasih se življenje ne razplete po načrtih, zato je toliko bolj vznemirljivo. To izkušnjo je doživela tudi Ana Žontar Kristanc, voditeljica nekdaj priljubljene oddaje Ana kuha, danes pa avtorica kuharskih knjig in lastnica dobro branega bloga, ki s svojimi sledilci pogosto deli zgodbe iz zasebnega življenja. Tokrat smo izvedeli, da sta z možem Kristjanom kupila hišo. S tem sta si uresničila dolgoletne sanje, a nekoliko drugače, kot sta pričakovala. Sprva sta nameravala kupiti parcelo in se gradnje lotiti sama. Pa se je razpletlo manj zapleteno in naporno. "Nisva iskala hiše, mislim da je ta slučajno našla naju in vanjo sva se oba v trenutku zaljubila. Z njo so vse karte padle na pravo mesto in presrečna sva, da sva našla opcije, da je zdaj najina. In proces je tako dolgo trajal. Tri mesece pogajanja, zbiranja vseh papirjev, dokumentov …  Iskreno si nisem mislila, da je za vsem tem lahko toliko stresa in dela," piše na svojem blogu.

Vse skupaj je doživela zelo čustveno. "V treh mesecih se je večkrat zgodilo, da nisva bila prepričana, ali bo hiša na koncu najina. In priznam, da ko so bili končno vsi dokumenti podpisani, sem po nekaj urah, ko sem dejstvo sprocesirala, jokala kot dež. Ne pretiravam – res sem jokala kot dež. Najbrž zato, ker sem nekje v sebi mislila, da se na koncu vse ne bo izšlo, pa je bila želja tako velika. Po drugi strani pa zato, ker še vedno ne morem verjeti, da se mi bo uresničila ena največjih življenjskih želja in to je enkrat imeti svojo hišo. In občutek je res fenomenalen. Še zdaj mi gre na jok, ko pomislim na to," piše Ana. In dodaja: "Pa mogoče sem se preveč čustveno spustila v vse skupaj. Ampak ko vam jo bom lahko pokazala, boste videli, o čem sem govorila. Lahko samo dodam, da ima v glavnem prostoru domačo Avguštinovo krušno peč za pripravo hrane — zdaj razumete moj jok kajne?"

Se že veselimo prvih utrinkov iz novega doma, fotografijo, kako sta Ana in Kristjan proslavila novo prelomnico, pa smo že videli. Jasno, privoščila sta si dobro kosilo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta