Skrivnostna Mojca Mavec je zaljubljena v nekdanjega profesionalnega športnika

06.10.2021 10:45
Priljubljena televizijska voditeljica je o svojem zasebnem življenju redkobesedna, a nekaj je o svojih srčnih zadevah vendarle razkrila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slo

Mojca Mavec nam družbo z malih ekranov dela že tako dolgo, da bi o njej morali vedeti skoraj vse. A v resnici vemo zelo malo, sploh kar se njenega zasebnega, ljubezenskega življenja tiče. Na potovanja nas rada vzame s seboj, v svojo spalnico nikakor, zato gledalci že dolgo ugibajo, ali je v zvezi. In če že, s kom?

Da dvojina v njenem življenju obstaja, je že pred časom potrdila v intervjuju za revijo OnaPlus, ko je naredila izjemo in previdno spregovorila o svoji zvezi. Potrdila je, da je že nekaj časa skupaj z moškim, ki je od nje mlajši nekaj let. Pravi, da pride čas v življenju, ko ne šteješ več razlik v letih. 

"Da, več let živim z mlajšim moškim, a tega ne občutim. Z leti bolj štejejo skupne izkušnje, podobnosti, stvari, ki si jih deliš z nekom. Imam moškega, ki je zelo neodvisen, sam veliko potuje in je aktiven na več področjih. Tukaj se zelo ujameva. Kot bivši profesionalni športnik je v moje življenje prinesel še nekaj dobrega: ve, kje je cilj in kako čim hitreje stečeš proti njemu," povedala o partnerju, s katerim je v zvezi že od leta 2017. Kdo je njen srčni izbranec, pa Mojca še naprej skrbno skriva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta