(FOTO) Nova punca Jana Plestenjaka je izjemno čedna in stara komaj 24 let

28.09.2021 10:00
Kot kaže, se je srce najbolj šarmantnega slovenskega pevca spet vnelo. Tokrat za lepo Laro.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Dan je prekratek, da bi našteli vse ženske, s katerimi je skozi leta v zvezi bil Jan Plestenjak ali pa so ga z njimi povezovali. V daljšem obdobju molka, najbrž tudi samskosti, je obveljalo, da je zadnja znana Slovenka, ki naj bi vsaj za nekaj časa osvojila srce neulovljivega samca, bila voditeljica in manekenka Tara Zupančič. Na to domnevno ljubezensko zgodbo je medtem že legel prah, kot kaže, pa najbolj šarmantni od slovenskih pevcev spet čuti metuljčke v trebuhu. Da naj bi bil srečno zaljubljen, smo v zadnjem času slišali večkrat, dokončno potrditev pa je Plestenjak dal za Slovenske novice.

Zdaj vemo, da naj bi njegovo srce tokrat osvojila komaj 24-letna Lara Pernek, parček naj bi večkrat opazili tudi na slovenski obali, kjer pevec sicer živi. Ker lepotička na spletu svojo zasebnost skrbno varuje z zaklenjenimi profili, je o njej znanega zelo malo, pričujoče fotografije pa potrjujejo, da ima Jan še vedno nezmotljivo dober okus. Po naših podatkih naj bi Lara prihajala iz občine Starše, iz naselja Rošnja. 

Jan Plestenjak je pred dnevi predstavil tudi novo skladbo V Naju še verjamem, v kateri se je povezal z Maraayo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta