(VIDEO) Incidenta na pariškem tednu mode: Justin Timberlake žrtev ekscentričnega Ukrajinca

S. B.
02.10.2019 14:43

Ukrajinec Vitalii Sediuk je na svoj seznam napadenih zvezdnikov dodal še Justina Timberlaka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Šokirana Justin Timberlake in Jesica Biel v Parizu.
Profimedia

Letošnji pariški teden mode je zadnji dan postregel ne le z najbolj prestižnimi modnimi revijami, ampak tudi z dvema incidentoma. Na dopoldanski predstavitvi kolekcije za pomlad 2020 modne hiše Chanel, ki se je odvijala na strehi muzeja Grand Palais, je dogodke prekinila predrzna ženska. Pritekla je na modno brv in vznemirila zbrane manekenke, a lepotica Gigi Hadid, ki velja za trenutno eno največjih zvezdnic modne industrije, jo je pospremila z odra. 
{embed_youtube}https://youtu.be/TepwaPCpR7k{/embed_youtube}
Le nekaj ur pozneje je za incident poskrbel ekscentrični ukrajinski novinar Vitalii Sediuk, ki slovi po tem, da na rdečih preprogah preži na zvezdnike. Pevec in igralec Justin Timberlake je skupaj s soprogo, igralko Jessico Biel, prispel na revijo modne hiše Louis Vuitton, ko ga je za nogo zgrabil Sediuk. Igralca ni hotel izpustiti, dokler ga varnostna služba ni dobesedno odtrgala od njega. Igralskega para sicer ni pretirano vznemiril, a Timberlake je vseeno potreboval nekaj trenutkov, da se je napadalca, željnega pozornosti, otresel.
{embed_youtube}https://youtu.be/sLADuYy4PQc{/embed_youtube}
Vitalii, ki se ima za šaljivca zvezdnikov, ima na svojem seznamu napadenih tudi že Kim Kardashian, America FerreraGigi Hadid, Willa Smitha, Bradleyja Cooperja, Brada Pitta in Leonarda DiCapria

Vitalii Sediuk se je pred leti v na filmskem festivalu v Cannesu takole vrgel pod obleko igralke Americe Ferrera.  
Profimedia
Vitalii je Kim napadel v leta 2016 v Parizu.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta