(VIDEO) Kako ji uspeva? Nuša Derenda odvrgla oblačila in v bikiniju pokazala zapeljivo postavo

Asja Lednik
25.10.2021 16:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ob pogledu na postavno Nušo Derenda bi le malokdo pomislil, da je nekoč imela težave s samozavestjo. "S samozavestjo je bil povezan moj največji strah v mladosti. Ko danes opazujem mlade dvajsetletnike, ki že z nekaj samostojnosti mislijo, da bodo spremenili svet, ne vem, sploh kaj reči … Ko sem bila sama v njihovi koži, sem si tudi jaz želela snemati, peti, stati na velikih odrih, a bila sem potrpežljiva. Nisem prehitevala. Življenje me je vodilo najprej za sedem let v tujino, kjer sem lahko ogromno pela, čeprav me nihče ni poznal, in pridobivala na samozavesti," je pred časom razkrila za Večer.

In še: "Ko sem prišla na slovensko glasbeno sceno in sem se začela pojavljati na televiziji, si nisem bila všeč. Sem se pa zaradi obilice dela začela več ukvarjati s seboj. Želela sem ohranjati pozitivno energijo, se začela bolj zdravo prehranjevati in ukvarjati z rekreacijo, da bi ostala v dobri kondiciji."

Danes je videti, da se 52-letnica iz Brežic v svoji koži počuti odlično. Kako tudi ne, fotografije, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, kažejo, da je videti nadvse mladostno. Te dni je od hladnega jesenskega vremena pobegnila na toplo, v Turčijo. Tam je odvrgla tudi oblačila in v bikiniju pokazala svojo zavidljivo postavo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta