(VIDEO) Madonna si je očitno dala vsadke v zadnjico. In ni se najbolj posrečilo

D.Ži
13.05.2020 09:45

Kraljica popa te dni čaka na svojo terapijo, oboževalci pa se z njenimi koleni bolj malo ukvarjajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Madonna je svojim oboževalcem sporočila, da mora nujno na terapijo zaradi hudih bolečin po operaciji kolena. V torek je 61-letna popikona napisala, da je dolgo čakala na termin, vmes pa objavila še dve fotografiji, na kateri jo vidimo v prosojnem negližeju. "Končno bom lahko šla na terapijo. Skakala bi od sreče, če bi lahko, po osmih mesecih bolečin. Zaželite mi srečo," je objavila kraljica popa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAGa5Uth7eG/{/instagram}
Na fotografijah je v prvem planu njena zadnjica. Že lani se je govorilo, da naj bi svoje sedalo dopolnila z vsadki, saj se je oboževalcem zazdelo, da je njena zadnjica nenadoma videti precej drugače.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsHwWy7gSCu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again{/instagram}
"Madonna, zakaj si si naredila to grozno umetno rit?" so jo javno spraševali nekateri. Sama govoric še ni pokomentirala. Minuli teden je pevka trdila, da se je okužila s koronavirusom, a se je kasneje izkazalo, da je staknila le zelo močno gripo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta