(VIDEO) Presenečenje! Igralca iz priljubljene slovenske serije pričakujeta prvega otroka

D.Ži
06.04.2021 09:31
Nina Ivanišin in Klemen Janežič bosta v kratkem postala starša, veselo novico pa je razkril napovednik novega projekta.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdaj se boste na polno spomnili nekdaj priljubljene televizijske serije Usodno vino, v kateri sta igrala oba. Pred kamerami parček nista bila, saj je njegovo srce tam ukradla Inja Zalta, v resnici pa je iskrica med njima preskočila zelo močno. Celo tako, da sta se leta 2018 poročila. Nina Ivanišin, ki je v seriji igrala Dašo Smolej, in Klemen Janežič, ki je igral glavno vlogo zdravnika Martina Rozmana, si ustvarjata družino.

In ni več daleč. Da je igralka noseča, smo v zadnjih tednih slišali že večkrat, zdaj pa je veselo pričakovanje potrdil tudi napovednik projekta Moj prvi informans z delovnim naslovom Sea Wall, kjer se lepo vidi Ninin nosečniški trebušček.

Kdaj naj bi rodila, ni znano, kot kaže, bi to lahko bilo v poletnih dneh, morda pa že prej. Prav tako ostaja skrivnost, kakšnega spola bo njun prvi otrok. Držimo pesti, da bo v naslednjih tednih in mesecih vse potekalo tako, kot mora. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta