Tako čustveno se je igralec za vedno poslovil od Reke ljubezni

D.Ži
30.04.2019 09:32

Zgodil se je zadnji snemalni dan priljubljene popove serije in med ustvarjalci vlada sentimentalno vzdušje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zelo čustveno je vzdušje te dni med ustvarjalci priljubljene serije Reka ljubezni, ki na Pop TV še teče, a se je zadnji snemalni dan že zgodil. Lara Komar in Tadej Pišek sta se, po tem ko sta posnela svoj zadnji skupni prizor, od serije že poslovila. Zdaj je nekaj ganljivih besed sodelavcem in gledalcem na Instagramu namenil še igralec Blaž Setnikar, ki je v seriji igral Jana Droleta. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw1tT5xlgEq/{/instagram}
"Včeraj so kolegice in kolegi na #rekaljubezni udarili še zadnjo klapo zgodbe, ki smo jo skupaj krojili zadnji dve leti, zato se, kot so to nekateri že storili, še jaz uradno poslavljam od Jana Droleta (seveda pa bom še vedno trepetal z njim čez teden med osmo in deveto:) Ostane mi torej kup papirja in lepih spominov, reka teče dalje, mi pa novim zgodbam naproti!" je napisal ob svoji fotografiji, ki je nastala med snemanjem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwypfotBj8Y/{/instagram}
Lara Komar in Tadej Pišek sta za konec objavila še duhovit posnetek, kjer pozirata z zvezkom, na katerem sta glavna junaka serije Usodno vino. Stojita pred sliko, na kateri je nekdo upodobil Klemna Janežiča in Injo Zalta. Vse skupaj nato zajamejo plameni. Simbolična napoved tega, da se Reka ljubezni Usodnemu vinu pridružuje v televizijski zgodovini. Medtem sicer že nastaja nova serija, ki naj bi nas popeljala na vipavski konec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta