(VIDEO) Primerjajo jo s pokojno princeso Diano: Kate Middleton naredila nekaj, kar ni še nikoli

A.L.
17.03.2021 09:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Le malo po tistem, ko je v javnosti odmeval intervju Meghan in Harryja, je ljudi presenetila Kate Middleton in naredila nekaj, kar ni še nikoli doslej. Jasno je izrazila svoja prepričanja in z osebnim pristopom, ki ga je ubrala, navdušila. Veliko Britanijo te dni pretresa umor 33-letne Sarah Everard, ki jo je na poti domov ugrabil policist, njeno truplo so našli teden dni kasneje. Zgodba se je dotaknila številnih Britancev, med njimi tudi vojvodinje Kate. Ta je še pred poroko z Williamom živela nedaleč stran od umorjene Sarah, ob tej priložnosti se je želela spomniti tudi, kako je bilo nekoč, ko je ob večerih sama hodila po mestnih ulicah. Številne ženske zdaj namreč opozarjajo na nevarnosti, ki ponoči pretijo na londonskih ulicah.

Po tragičnem dogodku so se pokojni 33-letnici poklonili mnogi, minulo nedeljo se je med množico pomešala tudi Kate Middleton. Na spominskem obeležju je položila šopek rož, ki jih je nabrala na domačem vrtu. Tisto, kar je presenetilo mnoge, je tudi to, da je Kate na dogodek prišla brez kraljevega spremstva in varovanja.

Profimedia

Z lepo gesto je vojvodinja poskrbela za veliko navdušenja med oboževalci, mnogi jo primerjajo s pokojno princeso Diano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta