(VIDEO) Romantični David Beckham razkril, kako in zakaj se je zaljubil v Victorio

D.Ži
27.02.2020 11:44

Zakonca Beckham sta te dni nekam nostalgično razpoložena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V videozapisu, ki ga je 45-letna Victoria Beckham delila na svojem instagramovskem profilu, se z možem Davidom spominjata, kako se je on, slaven nogometaš, zaljubil vanjo. Na posnetku vidimo, kako nekdo, ki ga sicer ne vidimo, Davida vpraša, zakaj ljubi nekdanjo pop zvezdnico. In zakaj se je vanjo takrat zaljubil.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B88yBt9p54J/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ne morem izpostaviti samo ene stvari. Zaradi vsega, celotnega paketa," odvrne Beckham, medtem ko se nasmiha Victorii. "Enostavno zaljubil sem se," je dodal.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzfKBhTBcLx/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Vame?" je vprašala Victoria.  "Ja, vate, draga," pravi on in dodaja: "Mislim, da je čas, da gremo."  Victoria je ob tem vprašala, če je dolgočasna. "Ne, draga, popolna si, a sem utrujen," se nasmehne David in jo nato objame. Nato se Victoria obrne proti kameri in reče: "Zelo je seksi, mar ne?" Nato se obrne k Davidu in reče: "Videti si boljše od Valentina, dragi." 
David se je kasneje v komentarju ob videu pošalil na račun svoje rdeče rutice in rdeče-bele jakne. "Zdi se mi, da je to bila faza 'pojem v fantovski skupini'. Zakaj si mi dovolila to nositi?" je komentiral Becks.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta