(VIDEO) Ženska, ki princa Andrewa obtožuje posilstva, se boji za življenje: "Mojo smrt dobro raziščite!

D.Ži
12.12.2019 12:11

Virginia Roberts celemu svetu sporoča, da nima nikakršnih samomorilskih nagnjenj in da bo njena morebitna smrt skoraj zagotovo nasilna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Virginia Roberts Giuffre trdi, da jo je, ko ji je bilo le 17 let, spolno zlorabljal kraljičin sin. 
Profimedia

Virginia Roberts, Britanka, ki je princa Andrewa javno obtožila, da jo je silil v spolne odnose, ko je bila še mladoletna, pravi, da se zdaj boji za svoje življenje. V očitno zelo živčni objavi, ki jo je poslala na Twitter, Robertsova piše, da nima samomorilskih nagnjen in da naj, če se ji kdaj kaj zgodi, njeno smrt dobro raziščejo. 
{twitter}https://twitter.com/VRSVirginia/status/1204620018035462144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1204620018035462144&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2139516{/twitter}
"Javno vam zagotavljam, da nisem samomorilska oseba, v nobeni obliki. To sem povedala tudi svojemu terapevtu in splošnemu zdravniku. Če se mi kaj zgodi, že zaradi moje družine, ne dovolite, da gre to kar mimo. Preveč zlobnih ljudi me želi utišati," piše Virginia na Twitterju. 
{embed_youtube}https://youtu.be/CYTrKvQI0sQ{/embed_youtube}
Britanski mediji poročajo, da Robertsova živi v strahu, tudi zato, ker se pojavlja vse več sumov, da Jeffrey Epstein, milijonar in lastnik razvratnega otoka, na katerem so zlorabljali mlada dekleta, v zaporu ni naredil samomora, ampak ga je nekdo ubil.  
Robertsova trdi, da jo je princ Andrew zlorabil s posredovanjem Epsteina, ki je bil takrat njegov dober prijatelj. Da mora osrečiti princa, četudi je stara le 17-let, naj bi ji takrat ukazala Epstein in njegova tesna zaveznica, ki je opravljala tudi delo zvodnice. "Mislila sem, da princi in osebe, ki jih občudujoče gledaš, tega ne počnejo. Spolno me je zlorabila oseba iz kraljeve družine, razumete?" je pred časom izjavila Virginia.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta