Z Laro Komar o zdravju, sreči in lepoti: Uživam v brezdelju!

Saša Britovšek Saša Britovšek
11.11.2019 12:33

Prisega na smeh in razvajanje. Na negovanje duše in telesa. Vse to pa ima kot mediteranska lepotica tudi v krvi. Tržačanka Lara Komar, ki se je Sloveniji predstavila šele pred leti kot glavna igralka v seriji Reka ljubezni, je kmalu postala ljubljenka domačega občinstva. Zaupala nam je, od kod izvira njena pozitivna energija, vesela narava in lepota.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Sicer pa za šport štejem tudi ves čas, ki ga preživim z otrokoma, ker sta zelo živahna in imata rada dinamične, lahko bi rekla kar divje igre."
Pop Tv

Ali imate kakšno zdravo jutranjo navado? S čim radi začnete dan?
Obilen zajtrk! Zdrav za telo, s svežimi sokci, sezonskim sadjem, polnozrnatimi kruhki, z medom in orehi. Je pa tudi zdrav za dušo, ker se na bogato obloženi mizi vedno skriva tudi nekaj čokoladnega. V obdobjih, ko delam v gledališču, so zajtrki večkrat edini čas, ko z družino skupaj sedimo za mizo. Vzamemo si čas in se napolnimo z energijo. Takrat, ko se nam ne mudi v vrtec ali šolo, spečemo tudi palačinke in jih potem namažemo z najrazličnejšimi nadevi. Moj zajtrk pa ni popoln, če si ne pripravim velike kafetiere, saj sama spijem trojno merico kave. Ko zadiši po kavi, se dan lahko res začne!
Si malice pripravljate doma? S kakšnimi prigrizki potešite lakoto med obroki?
V torbici imam vedno oreščke in suho sadje. Ko sem doma, pa zelo rada uporabljam sokovnik, čeprav se mi zdi, da je užitek največji, ko pojem celo jabolko ali pomarančo, rada pohrustam zeleno, korenček ... Zdaj je čas, ko si lahko privoščim tudi kaki, ki ga obožujem, nepogrešljiva so tudi granatna jabolka. Njihova zrnca hrustam kar tako, ali jih primešam avokadu, da nastane enkraten guakamole. Jesen ima tako čudovito izbiro! Poleg tega pa je čiščenje granatnega jabolka sproščujoče opravilo, kar zen bi rekla!

Lara Komar
Pop Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta