Zavidljiv videz Helen Mirren: Telovadim po starem receptu kanadskega kraljevega letalstva

S. B.
04.02.2020 01:41

74-letna Londončanka je filmska zvezdnica, ki je ves čas na dieti, ker ne mara telovadbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Igralska kariera Helen Mirren traja že več kot 50 let. Njena filmografija in seznam nagrad, ki jih je za svoje delo prejela, pa sta tako rekoč popolna. Zavidljiv pa je tudi videz in telesna pripravljenost 74 let stare dame, in zato se velikokrat sreča z vprašanji o skrivnosti svojih navad. "Vse življenje sem se preprosto držala neke zmernosti. Nikoli nisem ne jedla ne pila preveč," odgovarja v intervjujih. Igralka ne pozabi povedati, da vseeno ljubi hrano, da zelo rada je in da to rada počne v družbi. Po njenem mnenju sta hrana in druženje tesno povezana, zato poudari: "To se vidi že po tem, koliko romanc se začne ob hrani."
Igralka, za katero pravijo, da ji med vlogami najbolj pristaja, ko obleče kostum kraljice, pravi, da se z možem le dvakrat na leto odpravita v kakšno prestižno restavracijo. "Rada imava majhne lokalne restavracije in ulično hrano. Saj si kdaj privoščiva tudi prestižno večerjo, a to ni nekaj, kar bi si želela več kot dvakrat na leto. Morda tudi zato, da ostane nekaj posebnega, nepozabnega.“

Helen Mirren in njen soprog Taylor Hackford imata rada majhne lokalne restavracije.
Reuters

12 minut vojaške telovadbe 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta