Brussels Airlines polete v Bruselj zamaknil v zimsko sezono, Finnair se vrača šele prihodnje leto

Gr.G.
24.08.2020 19:39

Letalski prevoznik Brussels Airlines je znova zamaknil ponovno vzpostavitev poletov med Ljubljano in Brusljem. Povezavo med prestolnicama naj bi vzpostavil šele z zimskim voznim redom 27. oktobra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Brussels Airlines je ponovno vzpostavitev letov na Letališče Jožeta Pučnika zaradi pandemije koronavirusa že večkrat zamaknil, nazadnje pa je vnovično vzpostavitev letov napovedoval za začetek septembra. V družbi Fraport Slovenija, ki upravlja z ljubljanskim letališčem, so še prejšnji teden izrazili upanje, da bo, tako kot vsi prevoznike, ki so lete napovedali še v poletni sezoni, Brussels Airlines čim prej ponovno letel iz Ljubljane. Po poročanju portala Ex-Yu Aviation letos na ljubljanskem letališču prav tako ni pričakovati izraelskega prevoznika Israir, ki bi Ljubljano povezal s Tel Avivom, in ukrajinskega Windrose. Prevoznika, ki sta obnovitev letov sprva napovedovala za maj in junij, nato pa vnovični zagon letov večkrat zamaknila, sta namreč za letos odpovedala načrtovane lete v Ljubljano.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta