Drugo soočenje Trumpa in Bidna bo virtualno, Trump zavrnil udeležbo, pravi, da je to nesprejemljivo

STA, A.L.
08.10.2020 15:00

Organizatorji drugega soočenja predsedniških kandidatov na volitvah v ZDA, sedanjega predsednika Donalda Trumpa in demokratskega kandidata Josepha Bidna, ki bo v Miamiju 15. oktobra, so danes sporočili, da bo soočenje potekalo virtualno. A Trump je že sporočil, da se virtualnega soočenja ne bo udeležil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

"Kandidata se bosta udeležila soočenja z ločenih krajev in na daljavo," medtem ko bodo moderator in izbran panel ljudi, ki bodo kandidatoma postavljali vprašanja, v Miamiju na Floridi, je danes sporočila neodvisna komisija, ki organizira soočenje. Za to se odločili, ker želijo zagotoviti varnost kandidatov zaradi covida-19, potem ko so minuli teden Trumpu potrdili okužbo z novim koronavirusom.

Trump, ki ga še vedno zdravijo zaradi covida-19, je že povedal, da se virtualnega soočenja ne bo udeležil. Za Fox News je dodal, da to ni sprejemljivo. Komisijo je obtožil, da želi zaščititi Bidna, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta