Na Hrvaškem blizu Šibenika parkirali (pre)blizu morja in končali v njem

STA, Gr.G.
02.08.2023 15:54

To se je zgodilo v letovišču Solaris, ki ob petih hotelih nudi še številne druge vsebine in ki ga številni obiskujejo samo za enodnevno kopanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Obiskovalci enega najbolj priljubljenih hrvaških letovišč blizu Šibenika so bili neprijetno presenečeni, ko so svoje avtomobile, ki so jih parkirali blizu morja, našli v morju. Vozila so namreč blizu plaže parkirali ob oseki, ko so se vrnili ponje, pa je plima poskrbela, da so bila deloma v vodi.

To se je zgodilo v letovišču Solaris, ki ob petih hotelih nudi še številne druge vsebine in ki ga številni obiskujejo samo za enodnevno kopanje. Tokrat je nekaj gostov svoje avtomobile parkiralo zelo blizu morja, pri tem pa očitno pozabilo na plimo, so zapisali na spletni strani s prometnimi zgodbami, ki je tudi objavila fotografije več avtomobilov, ki so parkirani eno za drugim na robu morja.

Po poročanju hrvaškega portala televizije N1 so v komentarjih nekateri ocenili, da v drugih državah parkiranje tako blizu morja ne bi bilo mogoče, nekdo drug pa je ocenil, da so nekateri namesto brisač na plažah začeli puščati kar svoje avtomobile, samo da bi bili čim bliže morju. Nekdo pa je zapisal, da gre za redke fotografije avtomobilov, ki pijejo morsko vodo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta