Tehnološka znamka Honor z uvodno predstavitvijo Unfold Tomorrow odpira letošnjo IFO

Gregor Grosman Gregor Grosman
01.09.2023 06:35

V Berlinu se začenja IFA 2023, mednarodni sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Sejem IFA je letos star 99 let in ostaja v Berlinu. Gre za največji sejem za zabavno elektroniko in gospodinjske aparate, ki so ga prvič priredili leta 1924. Na njej je bil v preteklosti denimo predstavljen prvi avtoradio v Evropi in prvni barvni televizorji. Leta 1930 je sejem otvoril celo sam Albert Einstein. 

Danes sejmišče v času IFE, ki bo letos trajala od 1. do 5. septembra, obišče vsako leto več kot 150.000 obiskovalcev iz 130 držav in tudi za letos organizator pričakuje, da jih bo toliko. Otvoritvena beseda bo letos pripadala globalni tehnološki znamki Honor, ki odpira sejem s svojo predstavitvijo Unfold Tomorrow.

Da je razstavni prostor na sejmišču razprodan, je organizator sporočil že pred pričetkom sejma, letos pa bo največji poudarek na razvoju umetne inteligence, robotih v vsakdanjem življenju, povezanem življenju in trajnostnemu razvoju. Svoje inovativne izdelke in tehnološke rešitve bo predstavljalo 2059 podjetij iz 48 držav. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta