V Kolumbiji brutalno ubili 45-letnega Srba, na roki je imel zapestnico hotela, kjer je bival

A.L.
30.05.2023 09:44

Imel je strelne rane na glavi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Tuji mediji pišejo o umoru srbskega državljana, ki je bil ustreljen v bližini obalnega mesta Santa Marta na severu Kolumbije. Truplo so lokalni prebivalci našli v nedeljo zvečer okoli 00.05 po lokalnem času na cesti na podeželju zunaj mesta, piše Hoy Diario del Magdalena v svoji spletni izdaji.

Priče so policiji povedale, da so pred tem slišale strele in videle avto, ki se je odpeljal v smeri Santa Marte, vendar niso prepoznale znamke ali podrobnosti avtomobila, ker je bilo temno. Ena od prič je policiji povedala, da so moškega ustrelili v avtomobilu in ga nato vrgli na cesto, poroča El Informador.

Na pokojnemu 45-letniku so odkrili tri strelne rane na glavi. Truplo so nato prepeljali v mestno mrtvašnico na obdukcijo, kjer naj bi ga identificirali in kamor naj bi prišel tudi njegov sorodnik.

Lokalna policija ne pozna motiva umora in še vedno vodi preiskavo. Umorjeni je imel na roki tudi zapestnico hotela, kjer je morda bival. Santa Marta je turistično mesto na obali Karibskega morja s skoraj 500.000 prebivalci.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta