6 nasvetov, kako prihraniti pri spletnem nakupovanju

NR
10.03.2019 02:21

Če odlašate z odločitvijo, vam bo prodajalec zelo verjetno ponudil nižjo ceno. Oblačila kupujte v četrtek, nakit v sredo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pri spletnem nakupovanju ne gre samo za to, da kliknemo na želeni izdelek in nato doma počakamo na paket. Z malo dodatnega truda lahko namreč tudi precej prihranimo. Naj vam zaupamo šest načinov, na katere lahko pošteno znižate znesek, ki ga boste morali poravnati ob svojem naslednjem spletnem nakupu.
1. Pohitite in počakajte. Edino, kar je boljše od klika na ikono Zaključi nakup, je, da ne kliknete nanjo, vsaj ne takoj. Če boste nekaj dni počakali, vam utegne prodajalec ponuditi dodaten popust. Zakaj? Ker misli, da vas mora nekoliko spodbuditi, da bi dokončali svoj nakup oblačil ali elektronskih naprav. Da bi bila kupčija zagotovo sklenjena, jo poskuša narediti še privlačnejšo. Prijavite se na njegove spletne novice in bodite potrpežljivi. Taka odločitev se izplača!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta