Demi Moore je stara 60 let: Zdi se, da je vse slabo končno za njo

Denis Živčec Denis Živčec
13.11.2022 04:00

Po vseh vzponih in padcih se je uspešno pobrala, pa tudi po ponesrečenih lepotnih posegih. Ena najsvetlejših hollywoodskih zvezd žari svetleje kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ni dvoma, Demi ostaja ena najbolj markantnih zvezdnic, pravo obdukcijo sebe pa je naredila v avtobiografiji.
Profimedia

Na 11. november se mošt spremeni v vino, svoj rojstni dan pa praznuje ena najbolj znanih žensk na svetu in ena poslednjih zares velikih hollywoodskih zvezdnic, tistih, za katere se zdi, da so večje od življenja. Demi Moore. In letos je 11. november zanjo prav poseben, saj je karizmatična igralka prepoznavno modrih in vselej malce otožnih oči dočakala 60. rojstni dan. Nešteto vzponov in padcev je za njo, a lepotica, ki je skozi desetletja navdihnila tudi nekaj modnih oblikovalcev, zadnje čase kar žari od sreče. Resnično je kot vino, vsako leto še malo boljša in žlahtnejša. Kljub občasnim bolj kislim letinam.

Na družbenih omrežjih se je denimo pohvalila, kako uživa globoko v poletnem vzdušju. Na instagramu je objavila fotografije, na katerih pozira v kopalkah, zaradi vrhunsko izklesane postave pa marsikdo težko verjame, da je pravkar vstopila v sedmo življenjsko desetletje. Fotografije so nas spet spomnile, da si je igralka pred časom omislila silikonska vsadka, in čeprav sama o tem ne govori, ni skrivnost, da se je podvrgla tudi številnim drugim tretmajem pomlajevanja, predvsem obraza. Nekateri menijo, da je pretiravala s polnili in botoksom, kar je začasno njen obraz močno spremenilo. Bilo jo je težko prepoznati. Novico, da je zadnje mesece v razmerju s slavnim švicarskim kuharjem Danielom Hummom, je Demi nedavno potrdila na instagramu, kjer je objavila prvi skupni fotografiji, posneti na letošnjem OP Francije in ulicah Pariza.

V vrhunski formi. Tako je Demi avgusta med dopustom v Grčiji navdušila paparace.
Profimedia

Pomlajena, a z obrazom voščene lutke

Novembra lani je zaradi pretirane pomladitve spominjala na voščeno lutko.
Profimedia

Ni še tako daleč nazaj, ko je Demi veliko pozornosti pritegovala s svojim radikalno, ne pa tudi povsem posrečeno pomlajenim videzom, ki je bil več kot očitno posledica pretirane uporabe botoksa in polnil. Fotografije so govorile zase. Na nekaterih je bila povsem neprepoznavna. "Njen obraz ni videti normalen, a ne morem se odločiti, ali gre za ličila ali plastično kirurgijo", "Demi je bila na plastični operaciji", "Tako lepa je bila, zdaj pa se je popolnoma spremenila" so komentirali oboževalci na spletnih forumih. Igralka je s krepko pomlajenim in spremenjenim obrazom presenetila v začetku lanskega leta, ko je nastopila na modni reviji v Parizu. Šlo je za Fendijevo virtualno predstavitev pomladno-poletne kolekcije. Demi se je samozavestno sprehodila v črni svileni obleki, ki je razgaljala njena ramena, nosila je markantne uhane in temno torbico brez ročajev. Kasneje je svojih manekenskih nekaj minut opisala kot izpolnitev najstniških sanj.

V tistem času se je znašla na naslovnicah svetovnih medijev tudi zaradi domnevne ljubezenske zveze s kolegom Johnom Travolto, s katerim še vedno preživi veliko prostega časa. Z njima se pogosto druži tudi njen bivši mož, igralski kolega Bruce Willis, s katerim je še vedno v zelo dobrih odnosih, ob strani mu stoji tudi pri njegovem boju z demenco.

Julija lani je spet spletla modno sodelovanje in se pokazala v bolj naravni luči, zdelo se je, da je njen botoks nekoliko popustil. Pozirala je v reklamni kampanji za linijo kopalk Andie. Ameriška znamka si je zamislila prav posebno zgodbo, saj na fotografijah v kopalkah vidimo tudi danes 34-letno Rumer, 31-letno Scout in 29-letno Tallulah. To so njene hčerke iz zakona z Willisom. Igralka pravi, da so vsako leto še bolj povezane, sploh v času pandemije so bile druga drugi v veliko oporo. Vse štiri so bile videti čudovito, Demi pa kot njihova vrstnica. 

Njen največji ponos. Demi je s hčerkami pozirala za znamko kopalk Andie in bila videti kot njihova sestra.
Profimedia

Še največ se je o njej govorilo leta 2017, ko je objavila eno najbolj brutalnih avtobiografij v zgodovini. Kot bi naredila obdukcijo same sebe. Med zgodbami je tudi zgodba o zakonu z glasbenikom Freddyjem Moorom. Priznala je, da ga je prevarala večer pred poroko. O identiteti ljubimca ni spregovorila, sedaj pa igralec Paul Carafotes trdi, da je on tisti, h kateremu je na predporočno noč pritekla vsa obupana. Igralec je v intervjuju za Daily Mail povedal, da je Demi v njegovo stanovanje prišla kar skozi kuhinjsko okno. Demi se je s Freddyjem poročila leta 1980, ločila pa sta se pet let kasneje. Leta 1987 se je nato poročila z igralcem Bruceom Willisom. Ločila sta se leta 2000. Po treh letih se je začela videvati z igralcem Ashtonom Kutcherjem. Tudi njemu je v svojem življenjepisu namenila zajetno poglavje. Trdi, da jo je večkrat prevaral. Omenja dve ženski, Brittney Jones in Saro Leal. Jonesova je podrobnosti o aferi s Kutcherjem prodala tujim tabloidom, v svoji zgodbi pa razkrila, da je bil igralec nenehno paranoičen zaradi njunega dopisovanja in drugih sledi, ki bi jih utegnila Demi odkriti. Da je bila zadeva še hujša, je takrat 21-letno Brittney spoznal na rojstnodnevni zabavi ene od ženinih hčera. Jonesovo je večkrat odpeljal v vilo, v kateri je živel z Demi, in tam z njo občeval. S takrat 22-letno Saro Leal se je zapletel ob šestletnici njegovega in Demijinega zakona. Kutcher in Demi sta se kmalu zatem razšla, še pred tem pa je v zakonu večkrat privolila v seks v troje - menda predvsem zato, da bi ugodila soprogu.

Zveza z Ashtonom Kutcherjem je bila burna. Večkrat naj bi jo prevaral, je zapisala v avtobiografiji.
Reuters

Prodala jo je lastna mati

O knjigi je govorila tudi v priljubljeni oddaji Dobro jutro, Amerika. Gledalce je šokirala z zgodbo o tem, da je bila nekoč posiljena, za vse skupaj pa naj bi bila kriva njena mati. Demi piše, da jo je pri petnajstih letih doma pričakal starejši moški, ki je poznal njeno mamo. Po posilstvu naj bi ji povedal, da je njeni materi plačal 500 dolarjev, nato pa jo je še vprašal, kako je, če te proda lastna mati. Slednja je bila alkoholičarka. Hčerko, najstnico, je pogosto s seboj vodila po lokalih, saj naj bi tako pritegnila pozornost moških. Demijina mama je umrla leta 1998, še pred tem pa naj bi bila večkrat poskusila narediti samomor; ko je bila Demi stara dvanajst let, naj bi jo bila celo rešila. Pozneje se je s težavami z drogami soočala tudi igralka, v sredini 80. let prejšnjega stoletja je odšla na zdravljenje. Ponovno se je v težavah znašla leta 2012, ko se je ločila od Kutcherja. Zaradi kajenja sintetičnega kanabisa so jo hospitalizirali, precej je shujšala in bila nekaj časa povsem izgubljena. V zakonu s Kutcherjem je bila tudi noseča, a je imela spontani splav. Zanj krivi sebe, saj je takrat veliko pila.

V filmu G. I. Jane
Neznan

Zdaj se zdi, da je vse slabo končno za njo. Njen videz je bolj naraven in spet velja za eno najbolj čednih zvezdnic na sceni. K zapeljivosti in iskricam v očeh je zagotovo prispevala tudi Kupidova puščica, ki jo je očitno zadela na pravo mesto. Naj traja. Vse najboljše, legendarna Demi!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta