(VIDEO) V javnosti se je pojavil posnetek Brucea Willisa, ki prikazuje, v kakšnem stanju je bolni zvezdnik danes

D.Ži
26.05.2022 09:45

Ne da se. Eden najbolj cenjenih hollywoodskih igralcev po diagnosticirani afaziji za svojo formo skrbi na domačem dvorišču.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Videoposnetek Brucea Willisa, ki s prijatelji igra košarko, je razveselil njegove oboževalce. Ti so navdušeni, kako zvezdnik uživa v športnih aktivnostih. 

"Ljubim te BeeDub," je napisala Willisova žena Emma Heming na svojem Instagramu ob videu igralca, ki so mu nedavno diagnosticirali afazijo. Lepo je videti, kako uživa v igri s prijatelji na dvorišču domače hiše.

V intervjuju za ameriške medije je Emma priznala, da skrb za Willisa vpliva tudi na njeno duševno zdravje. "Potrebe svoje družine sem postavila nad svoje, kar iz mene ne dela junakinja. A skrb za vse v našem gospodinjstvu je vplivala na moje duševno in splošno zdravje. Nikomur ni koristila," je dejala.

Prvič, kar je javnost izvedela za hudo diagnozo, so igralca v javnosti opazili sredi maja. Privoščil si je kosilo s prijateljem. Zaradi bolezni se je predčasno umaknil s filmske scene. Afazija je zdravstveno stanje, ki močno vpliva na njegove kognitivne sposobnosti, tudi govor. 

"Njegovim oboževalcem bi radi povedali, da ima naš ljubljeni Bruce zdravstvene težave, pred kratkim so mu diagnosticirali afazijo. Posledično se odmika od kariere, ki mu je toliko pomenila," so njegovi bližnji povedali pred sedmimi tedni.

"To je res zahteven čas za našo družino in hvaležni smo za vašo ljubezen, sočutje in podporo," so dejali. Isto objavo je delila tudi njegova bivša žena Demi Moore

Govorice, da z igralcem ni vse v redu, so začele krožiti, ko je 66-letni Willis začel sprejemati vloge v nizkoproračunskih filmih. V oddaji YouTube Half in the Bag so se temu posebej posvetili. "Bruce Willis posname ducat filmov na leto in še nikoli niste slišali za nobenega od njih. Ukvarjali se bomo s tem čudnim pojavom in poskušali ugotoviti, kaj se dogaja," so zapisali v opisu oddaje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta