(FOTO) Potem ko si je z lepotnimi popravki ohromila obraz, je Demi Moore pozirala v kopalkah in preusmerila pozornost

D.Ži
12.07.2022 09:55

Potem ko so se nekateri zgražali zaradi njenega pretirano pomlajenega obraza, je ena najslavnejših igralk našega časa pokazala, da je zelo mladostna tudi njega postava.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Demi Moore je na instagramu delila fotografije, ki so nastale v sklopu nove reklamne kampanje za kopalke prestižne znamke, z njimi pa je znova vzela dih svojim oboževalcem, ki so navdušeni.

59-letna Demi je svojo vitko postavo pokazala na fotografijah, na katerih pozira v nedrčkih iz zadnje kolekcije, pri oblikovanju katere je sodelovala tudi sama, na kar je zelo ponosna. "Ustvarjanje teh kosov je bilo tako zabavno in upam, da jih boste imeli tako radi, kot smo jih radi izdelovali mi," je zapisala Demi.

"Tako si srčkana", "Čudovita si", "Res si mi všeč", "Lahko dobim nekaj tvoje čarovnije, ki jo uporabljaš", so le nekateri od komentarjev spletnih sledilcev, ki ji sporočajo, da je videti kot ženske pri dvajsetih.

S tem je Demi uspešno zasenčila ne preveč lepe komentarje na račun svojega pretiravanja z lepotnimi popravki. S pomlajevanjem je šla tako daleč, da se je nekaj časa s težavo smejala.

Čeprav o posegih ne govori, javnost ugiba, da je najbrž pretiravala s polnili in botoksom, kar je njen obraz spremenilo do neprepoznavnosti.

Novico, da je zadnje mesece v razmerju s slavnim švicarskim kuharjem Danielom Hummom, je Demi nedavno potrdila na instagramu, kjer je objavila njune skupne fotografije, posnete na letošnjem OP Francije in na ulicah Pariza.

Demi ima za sabo tri propadle zakone. Njen prvi mož je bil glasbenik Freddy Moore, s katerim je bila poročena od leta 1980 do 1985, po ločitvi pa je obdržala njegov priimek. Nato se je leta 1987 poročila z Bruceom Willisom, s katerim sta dobila tri hčerke, ločila pa sta se leta 2000. Pet let pozneje jo je pred oltar popeljal 15 let mlajši Ashton Kutcher, zakon z njim pa je trajal do leta 2013. Do nedavnega ni imela resnih zvez.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta