Eden za vse, vsi za Ronalda

Aljoša Stojič Aljoša Stojič
15.03.2019 05:17

Cristiano Ronaldo je minuli torek dokončno ovrgel tezo, da si "stara dama" z njim ne bo imela kaj pametnega početi. Ob koncu leta se ne bomo več spraševali, ali je najboljši nogometaš sveta Luka Modrić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ronaldo kraljuje tudi na družabnih omrežjih
Instagram

Uno per tutti e tutti per uno. Eden za vse, vsi za enega. Cristianov zapis na Instagramu, na katerega je prilepil sliko slavja iz Juventusove slačilnice po njegovem zadnjem spektakularnem "hat-tricku" - za kralja je seveda rezerviran sedež na sredini fotografije. Ko je minulo poletje iz Reala prestopil v Juventus, so se mnogi spraševali, ali "stara dama" res potrebuje še "starega dedca", ki je 5. februarja letos dopolnil 34 let. Vzdevek "O Fenomeno" (Fenomen) sicer izvirno pripada tistemu starejšemu Ronaldu iz dežele sambe, ampak portugalski je že zdavnaj zasenčil brazilskega nogometnega genija, za fenomena ga je oklical nekdanji Realov soigralec Karim Benzema.

Če ne gre z nogo, gre pri Ronaldu z glavo.
Reuters
Jan Oblak v eno stran, žoga v drugo
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta