(FOTO) Odmahedrajte v svet. Pomlad čaka samo na vas

Denis Živčec Denis Živčec
17.03.2019 03:31

Hipijevski šik? Že, a tokrat s precej več elegance in taktiziranja. Pomladni veter se bo veselo poigraval s frfotavostjo, ki se tokrat skoraj dotika tal. Dajte si duška in samozavestno odmahedrajte v svet, po možnosti z lično majhno torbico čez ramo ali okoli pasu. Pomlad čaka samo na vas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čutite osvežujoč piš vznemirljive pomladi, ki je tik za vogalom? Plašče smo že skoraj pospravili v omare, rokavi se krajšajo, blago tanjša, vse bolj frfotavo in razigrano postaja. Kot nalašč za nekaj modnega poigravanja. A če pomlad skupaj z nizkimi temperaturami odnese tudi dolge kose oblačil, to letos ne velja za krila. Zvezdnice so že nakazale, kaj se bo dogajalo v prihajajočih tednih. Minice bodo začasno izgubile prestol med zapeljivimi oblačili in mesto prepustile svojim daljšim sestram.
Pomlad bo povsem v znamenju dolgih kril, ki prihajajo v vseh mogočih barvah, oblikah in materialih. Krila so lahko klasično ravna ali nekoliko nabrana. Da, plisirana doživljajo svojo veliko vrnitev, najraje v kombinaciji s satenon in drugimi tankimi svetlikajočimi se materiali. Trend pomladnih pastelov razsaja tudi tukaj, enako velja za cvetlične vzorce. Nežne rožice so se razrasle po krilih, ki smo jih videli na minulih modnih tednih, in prinesle s seboj ljubkost, nedolžnost in dekliškost. Pomlad je pač čas romantike.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta