(FOTO) Venus širi spolna obzorja: S hipnozo do orgazma

Gregor Grosman Gregor Grosman
03.11.2019 03:21

​Strast, poželenje in erotika. Smo v času, ko je na stari celini največ erotičnih sejmov, največji med njimi je nemški Venus.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Grosman

Erotični sejem Venus, ki je letos 23. potekal v Berlinu, privabi številne obiskovalce. Tokrat je sejmišče nemške prestolnice z namenom širjenja spolnega obzorja v štirih dneh obiskalo 28.325 ljudi, največ v soboto, ko je potekal tudi poskus postavitve novega svetovnega rekorda. Na osrednjem odru je mojster hipnoze Vive hipnotiziral tri pare, ter jih pripravil do tega, da so podoživeli svoj prvi poljub. Prav tako jih je pod hipnozo skušal pripraviti na to, da bodo zvečer doma podoživeli svojo prvo skupno noč. Seveda nismo izvedeli, ali je hipnoza delovala. Dve dekleti pa je Vive pripravil do erotičnega orgazma, ne da bi se ju sploh dotaknil. Na ukaz sta dekleti doživeli vrhunec, čeprav so si gledalci v prvi vrsti pod odrom razbijali glavo, ali je orgazem zgolj zaigran, ali resničen. 
V zadnjih letih je med obiskovalci Venusa vse več ženske publike, opaža organizator, ki je izračunal, da se je število nad erotiko navdušenih predstavnic nežnejšega spola v zadnjih desetih letih dvignilo z 20 odstotkov na kar 50. Pol - pol, torej.

Gregor Grosman
Gregor Grosman

Gregor Grosman
Gregor Grosman

Lutke zanjo in zanj

V poslovnem delu Venusa je bilo na več razstavnih prostorih mogoče videti različne erotične lutke. Tudi moške, ki po besedah razstavljavcev postajajo vse bolj popularne. Žensko lutko si lahko kupec sestavi po svoji želji: izbere velikost oprsja, tip postave, dolžino nog, obliko zadnjice, vagine, barvo oči, obliko nosu in ustnic, barva las pa je tako ali tako stvar izbire lasulje in jo je takoj mogoče zamenjati.
Tudi v Sloveniji te lutke niso več tabu. Spolne lutke, seks robotke, različno jih imenujemo tudi zaradi različne uporabe. Cenejše silikonske družabnice lahko ima kdo doma za popestritev spolnega življenja. Realistične lutke za seks bi po mnenju nekaterih poznavalcev industrije za odrasle utegnile celo postati prihodnost prostitucije. Po vzoru iz tujine, kjer bordele s seks lutkami že poznajo - svojega prvega so pred dobrim letom dni odprli v sosednji Italiji, tudi v Parizu že deluje -, bi lahko tudi v Sloveniji dobili takšno ustanovo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta