Jasnovidka iz Srbije: Slovenija bo dobila predsednico

Damijana Žišt Damijana Žišt
03.03.2019 05:03

Violeta Burić je jasnovidka, v Cankarjevem domu bo govorila o tem, kako prepoznamo čustvene vampirje in kako se jih lahko osvobodimo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Violeta Burić, 46-letna Beograjčanka, se je zato, da bi olajšala ljudem osebno stisko, odločila, da jim bo s svojim darom, jasnovidnostjo, pomagala po svojih močeh. V vseh letih srečevanja z ljudmi je videla, da so mnogi nesrečni in čustveno odvisni od partnerja, staršev ali kogarkoli drugega, zato organizira predavanja Pogovori z razlogom; v nedeljo, 24. marca, bo takšno predavanje prvič v Ljubljani. Burićeva nam je povedala, da so Pogovori z razlogom serija trinajstih psihološko izobraževalnih predavanj, glavna tema je energetska odvisnost.

Kako iz stiske

Violeta Burić
Osebni arhiv

Oči usode

Burićeva pravi, da se je že pri šestih letih zavedala, da ima poseben dar, da vidi stvari, ki jih večina ljudi ne, in da lahko s svojim darom pomaga. "Ljudem že 40 let govorim o njihovem življenju, v tem času sem se pogovarjala s približno petimi milijoni ljudi. Ko govorim s človekom, vem vse o njem, o njegovi družini, njegovih prednikih do pet generacij nazaj, o njegovih partnerjih, sorodniki, prijateljih … Mnogi radi govorijo drugim o tem, kako sem jim pomagala, zato o njihovih izkušnjah z mano piše mladi hrvaški pisatelj Mario Huljev. Njegova prva knjiga, v kateri so v bistvu izpovedi ljudi, ki so govorili o meni, se imenuje Oči usode," doda Burićeva.
Vprašali smo jo tudi, kaj čaka Slovenijo v bližnji prihodnosti. "V Sloveniji, kjer želim živeti, ker je krasna in mirna država, se bo, vidim, zaprlo veliko podjetij, odprla pa se bodo nova. Zgrajena bo nova nevrološka klinika za zdravljenje hrbtenice in bo ena najbolj znanih na svetu. Ljubljana se bo širila, mnogi pa bodo prisiljeni prodati svoje hiše in stanovanja, ker jih bo v to prisilil nov nepremičninski zakon. Na naslednjih predsedniških volitvah bo Slovenija prvič dobila predsednico," napoveduje jasnovidka Violeta.
In kaj svetuje našim bralcem? "Bodite pogumni, vzemite svoje življenje v svoje roke in bodite srečni. Ker ko se naučimo biti srečni, to vidijo tudi naši otroci in bodo to prenašali na svoje otroke. Vsem je kdaj v življenju težko, vendar se človeško življenje ne meri po številu padcev, temveč po tem, kolikokrat se z močjo volje znova dvignemo in srečno živimo naprej. Tisti, ki imate težave in bi želeli osebno govoriti z mano, sem vam vedno na voljo."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta