''Nastop na Popevki Evrovizije mi je zelo pomagal v karieri''

nr
28.04.2019 03:19

Željko Joksimović je glasbeno kariero začel pri štirih letih, a njegova odskočna deska je bila Popevka Evrovizije: "Bil sem zelo mlad, ko je v hišo prišel moj oče z veliko škatlo s harmoniko. Mamo je skrbelo, da si bom s harmoniko uničil hrbtenico, in je želela, da gre od hiše. Zato smo harmoniko postavil na majhen stol pred mano, jaz pa sem jo igral cele dneve."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Po treh letih se Željko Joksimović vrača v Ljubljano, 9. maja bo nastopil v ljubljanskih Stožicah. "Na koncertu bodo posebni, meni zelo dragi gostje, in to je moja publika. Pesmi pišem za poslušalce, zanje prirejam koncerte, zato bom najbolj srečen, če bo moja publika po koncertu, ki bo poln energije in čustev, odšla domov srečna in zadovoljna. Po vsakem koncertu v Sloveniji se domov v Beograd vrnem zelo zadovoljen, saj ima Slovenija posebno energijo, ljudje imajo zelo radi glasbo. Na koncert se dobro pripravljamo, v organizacijo je vključenih več kot sto ljudi, z mano bo nastopila tudi moja glasbena skupina," je dejal uvodoma.

Robert Balen
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta