Teden mode: Kolibriji vzleteli z Lenta

Denis Živčec Denis Živčec
07.04.2019 02:53

Pomladni modni teden v prestolnici je dopolnila imenitna zgodba, ki jo oblikovalka Tanja Uvera plete v šarmantni mariborski uličici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Makovec

Razcvetel se je pomladni ljubljanski teden mode LJFW. Modno dogajanje na Trgu republike je v znamenju muhastega aprilskega vremena steklo v velikem slogu ter navdušilo s prodornostjo in izvirnostjo slovenskih in tujih oblikovalcev. Trideset revij so lahko videli slovenski modni mački, med njimi tudi takšno s prav posebnim mariborskim pridihom. Predstavila se je blagovna znamka Tanja Uvera, za katero ustvarja istoimenska modna umetnica z ateljejem v mariborskem Splavarskem prehodu. Znamka zajema oblačila sproščenega sloga, ki so primerna za vsakodnevne avanture in posebne priložnosti. Temelji na unikatno izdelanih pleteninah, ki jih dopolnjujejo maloserijske naklade majic z avtorskimi potiski. V kolekcije so ujete zgodbe, ki dodajajo oblačilom življenje in karakter. Nosljivo kolekcijo za pomlad in poletje 2019 sestavljajo lahkotne koktajl obleke, krila in topi.

Jure Makovec
Jure Makovec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta