Triinpetdeseti rojstni dan proslavila s fotografijami, na katerih je gola

Sanja Verovnik Sanja Verovnik
31.07.2022 04:45

Slavna zvezdnica Jennifer Lopez, ki se lahko pohvali tako z uspešno glasbeno kot s filmsko kariero, je v tem tednu dopolnila 53 let in na ogled postavila svojo brezhibno telo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Da prava ljubezen ne pozebe, sta Jennifer Lopez in Ben Affleck dokazala nedavno, ko sta v Las Vegasu končno dahnila usodni da.
Reuters

Čeprav sem v letih, v katerih sem, se počutim čudovito in lahko povem, da sem bolj srečna kot kdajkoli," je v intervjuju za revijo People nedavno zatrdila pevka in filmska igralka Jennifer Lopez, danes Jennifer Affleck. V intervjuju je predstavila svojo novo kampanjo, ki nosi naslov Jlo Body by Jlo Beauty. "Imam občutek, da sem šele ob polčasu življenja in da se vse lepo zame šele začenja," je mnenje lepotice latinskih korenin, ob tem pa je svoje oboževalce pozvala, naj ne skrivajo svojih atributov, temveč jih ponosno pokažejo - ne glede na to, koliko so stari. Prepričana je namreč, da je lepota le tisto, kar imamo pod kožo: "Najpomembneje je najti ravnovesje med dušo in telesom. Nekdo mi je pred leti dejal: 'Do dvajsetega leta imaš obraz, s katerim si se rodil, kasneje pa obraz, ki si ga zaslužiš.' Ta misel, da ti na obrazu piše, kdo si, mi je zelo všeč."

V srednjih letih smo videti najbolje

Glasbeni albumi, prodani v milijonskih nakladah, lepo število hollywoodskih filmskih uspešnic, za katere je za vsakega posebej pospravila v žep okoli deset milijonov ameriških zelencev, in nominacija za prestižni zlati globus. In to še ni vse: na trgu ima svojo kolekcijo oblačil, kozmetičnih pripomočkov, dišav, negovalnih izdelkov za telo ... Znana tudi pod vzdevkom J. Lo je resnično fenomen, ki se ponaša z bogastvom, ocenjenim na 400 milijonov dolarjev.

J.Lo kljub svojim letom ohranja brezhibno postavo in mladosten videz, prepričana je, da se vse lepo v življenju, zdaj ko je dopolnila 53 let, šele začenja.
Profimedia

Njena zgodba je primer uresničenih ameriških sanj: odraščala je v revnem okolju Bronxa, danes pa živi svoje sanje v Los Angelesu v vili, vredni kar 150 milijonov evrov.

Njeni začetki kariere segajo v leto 1990, ko se je kot zapeljiva plesalka z oblinami na pravem mestu pojavila v televizijski komediji In Living Color, nato pa navdušila v filmih Money Train (1995) in Selena (1997). Še preden se je širša javnost začela spraševati, kdo je ta vroča latino lepotica, smo na prodajnih policah že lahko videli njen glasbeni izdelek, album On The 6, ki je dosegel trikratno platinasto izdajo. Od takrat se vse, česar se Jennifer loti, spremeni v zlato. Zadnje čase tudi promocije zrelih let, kjer se je znašla zvezdnica. Da so moški in ženske v srednjih letih videti najbolje, je dokazala marca letos, ko je skupaj z 42-letnim manekenom Davidom Gandyjem združila moči za novo kampanjo znamke Dolce & Gabbana. V oglasu za sončna očala prestižne modne znamke sta namreč po besedah številnih modnih kritikov zadela žebljico na glavico - vnesla sta brezčasnost. Za kampanjo je pevka nosila črno čipkasto perilo in različne okvirje iz kolekcije, Gandy pa klasično obleko z belo srajco oziroma temno srajco z odpetim gumbom.

Priimek Lopez zamenjala z Affleck

Sicer pa je letošnje leto za zvezdnico uspešno tudi v zasebnem življenju. Usodni da je namreč dahnila nič manj slavnemu in štiri leta mlajšemu filmskemu igralcu Benu Afflecku. Par, ki je bil pred dvema desetletjema že zaročen, so fotografi nedavno ujeli med sproščenim raziskovanjem Pariza, kamor sta se zakonca Affleck - mimogrede, Jennifer je prevzela tudi možev priimek - z zasebnim letalom odpravila na medene tedne, ki naj bi trajali kar štiri tedne. Na potovanju so se jima pridružili tudi njuni otroci, ki jih imata zvezdnika z nekdanjimi partnerji - Seraphina, Violet, Max in Emme, parček pa so ves čas spremljali paparaci. Večkrat so ju fotografirali skupaj med poljubljanjem in objemanjem pred Elizejsko palačo. Največjo pozornost pa so vzbudile fotografije spečega Bena, ko si je sredi belega dne privoščil počitek na ladji. Zvezdniki takšne intimne trenutke skrbno skrivajo, Affleck pa najbrž ni pomislil, da ga bodo na delu ujeli paparaci.

Profimedia
Profimedia

S hollywoodskim igralcem in prejemnikom oskarja sta se spoznala pred enajstimi leti, ko sta skupaj zaigrala v filmu Gigli, ki po mnenju filmskih kritikov ni ravno zgodba o uspehu. Jennifer je bila med snemanjem sicer poročena s plesalcem Chrisom Juddom, ki je v nekem intervju priznal, kako težko je živeti z J.Lo, ker je "preprosto nemogoče spremljati njen urnik in življenjski slog". Po devetih mesecih je zvezdnica zaradi Bena sklenila končati zakon in se po enoletnem razmerju z igralcem z njim zaročiti. A poroke kljub veliki ljubezni ni bilo: leta 2004 sta se namreč razšla in oba že kmalu našla ljubezen drugje. Pobudnik za razhod je bil menda Ben, ki ni vzdržal medijskega pritiska, ki mu je bil par ves čas romance izpostavljen. Sta pa svojo ljubezen obudila, potem ko se je Jennifer lani aprila razšla z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom, ki naj bi po pisanju tabloidov J.Lo prevaral z zvezdnico šova Southern Charm Madison LeCroy, vendar sta govorice o domnevni nezvestobi tako Jennifer kot Alex vztrajno zanikala. In čeravno so ju mnogi mediji opisali kot sanjski par, je njena sorodna duša in ljubezen njenega življenja, vsaj po mnenju pevkine mame, prav postavni Ben, s katerim sta se pred kratkim skrivaj poročila v Las Vegasu in s tem pošteno presenetila svoje oboževalce.

Glasbeni albumi, prodani v milijonskih nakladah, lepo število hollywoodskih filmskih uspešnic ... Jennifer Lopez je dokaz, da je z vztrajnostjo, trdim delom in z nekaj sreče mogoče uspeti.
Profimedia

Poročni zaobljubi napisala sama

Obred je bil po pisanju medijev precej skromen, prisostvovala pa sta le pevkina 14-letna hči Emme in eden od Affleckovih treh otrok. Podrobnosti poročnega slavja je sicer J.Lo delila v novicah, ki jih po elektronski pošti redno pošilja svojim oboževalcem. Med drugim je sporočila, da sta se oba z Benom za obred preoblekla v kapelici - pevka v belo obleko brez naramnic oblikovalca Zuhairja Murada, igralec pa v bel suknjič, črne hlače in črn metuljček.

Skupaj z 42-letnim manekenom Davidom Gandyjem sta združila moči za novo kampanjo sončnih očal znamke Dolce & Gabbana.
Profimedia

"Naredila sva to. Ljubezen je čudovita. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je najina ljubezen potrpežljiva. Kar dvajset let potrpežljivosti," je na svoji spletni strani zapisala igralka in dodala, da je bila poroka prav takšna, kot sta si želela. "V majceno belo kapelico nama je komajda uspelo priti do polnoči, kjer so radodarno počakali še nekaj minut dlje, da sva se fotografirala v roza kadilaku, ki naj bi ga vozil kralj rock'n'rolla (če bi želela, da bi se prikazal še Elvis, pa bi za to morala še nekaj doplačati, saj je bil že v postelji)," se je gospa Affleck pošalila svojim sledilcem.

Latino lepotica, ki še danes verjame vase in v svoje sanje 
Reuters

Nekaj podrobnosti njunega intimnega poročnega obreda pa je v pogovoru za revijo People razkril tudi Ryan Wolfe, pastor, ki ju je poročil. Med drugim je povedal, da je bila poroka zelo pristna in čustvena. Mladoporočenca sta med drugim sama zapisala poročne zaobljube, ki sta jih želela deliti drug z drugim, Wolfe pa ob prihodu obeh zvezdnikov v kapelico tudi ni mogel verjeti svojim očem, da bo v svoji dolgoletni karieri lahko naposled poročil tako slavni hollywoodski par.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta