Zakaj so ljudje s krvno skupino 0 tako posebni?

NR
10.03.2019 02:11

Za ljudi s krvno skupino 0 še danes velja, da imajo odlične voditeljske sposobnosti, da so zelo proaktivni, da imajo veliko energije in dobro sposobnost koncentracije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Običajno so močni in produktivni, toda ko so pod stresom, lahko postanejo jezni, hiperaktivni in impulzivni. Zaradi nezdravega načina prehranjevanja, premalo telesne aktivnosti, nezdravih oblik vedenja ali povišane ravni stresa lahko postanejo bolj dovzetni za metabolne motnje, vključno z inzulinsko rezistenco, zmanjšano aktivnostjo ščitnice in pridobivanjem odvečne telesne teže. Toda po zaslugi svoje genetske dediščine so lahko močni, produktivni in optimistični ter živijo dlje.
Zaradi svoje krvne skupine so bolj nagnjeni k določenim boleznim, med drugim k motnjam v delovanju ščitnice in nastanku čirov oziroma razjed. Ljudje s krvno skupino 0 imajo pogosto nizke ravni ščitničnih hormonov, hkrati pa jim primanjkuje joda, kemičnega elementa, katerega edini namen je reguliranje ščitničnih hormonov. To ima številne stranske učinke, med drugim hitro pridobivanje odvečne teže, čezmerno zadrževanje tekočine v telesu in utrujenost. Poleg tega imajo ljudje s to krvno skupino v primerjavi s tistimi z drugimi krvnimi skupinami višjo raven želodčne kisline, posledica česar so razdražen želodec in razjede na želodcu.
Na Japonskem so to krvno skupino dolgo povezovali s tipom osebnosti. Med razgovori za delo so kandidate pogosto povprašali, katero krvno skupino imajo. Imetnike krvne skupine 0 so najpogosteje opisovali kot odgovorne, odločne, organizirane.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta