Miley Cyrus: Nič se ne zlomi kot srce

Denis Živčec Denis Živčec
24.08.2019 04:58

Sredi julija je Miley Cyrus javnosti razkrila, da s svojim možem ne bo imela otrok. To odločitev naj bi sprejela, ker jo skrbijo podnebne spremembe in stanje okolja, čeprav so znanci namigovali, da je razlog drugačen. Liama Hemswortha so že opazili brez poročnega prstana, ki ga je snel samo nekaj dni po tem, ko je ona oznanila, da ji gredo “moški na bruhanje”.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nič se ne zlomi kot srce. Nothing breaks like a heart. Tako poje refren pesmi, s katero je razvpita Miley Cyrus v zadnjih mesecih okupirala glasbene postaje. Kako zelo boli, ko se zlomi, te dni izkuša sama. Zdelo se je estradno zelo mirno poletje, dokler ni z one strani luže prispela novica, da sta se zvezdnica in Liam Hemsworth sedem mesecev po poroki razšla. Šestindvajsetletna pevka je v sporočilu za javnost pojasnila, da sta se odločila posvetiti karierama in sebi. Zakonca, katerih zveza je bila znana po številnih razhodih in obuditvah, naj bi zdaj ugotovila, da si postajata tujca in bi bilo bolje, da se razideta. "Kljub vsemu pa ostajava predana starša vsem živalim, ki jih imava v gospodinjstvu," je še dodala Miley Cyrus.
Pri njej vse gre zelo na hitro. Poročila sta se 23. decembra lani. Na poroki so bili sorodniki in najbližji prijatelji. Pevka in igralec sta bila v zvezi od leta 2010, se nato leta 2012 zaročila, leto dni kasneje preklicala zaroko in se po treh letih spet pobotala. Še julija je Cyrusova v intervjuju priznala, da je panseksualna. Svoj zakon je opisala kot zmeden, zapleten in moderen ter dodala, da jo še vedno privlačijo ženske in da se ne znajde dobro v stereotipni vlogi žene. Pred kratkim so jo fotografi videli med poljubljanjem s Kaitlynn Carter ob italijanskem jezeru Como.

Moški ji gredo na bruhanje

​Povsem nepričakovana novica o veliki razpoki v njenem zakonu ni, saj sta Miley in Liam slovela po zelo burnem odnosu, tisti, ki ju dobro poznajo, pa pravijo, da so znaki o razhodu iz dneva v dan postajali vse bolj očitni. Sredi julija je Miley Cyrus javnosti razkrila, da s svojim možem ne bo imela otrok. Takšno odločitev naj bi sprejela zaradi skrbi glede podnebnih sprememb in okolja, čeprav so znanci namigovali, da je razlog drugačen. Hemswortha so že julija opazili brez poročnega prstana, ki ga je snel samo nekaj dni po tem, ko je ona na glasbenem festivalu v Glastonburyju oznanila, da ji gredo "moški na bruhanje". Tudi Miley Cyrus je nato objavila več fotografij, na katerih je bila brez poročnega prstana.

Epa

​Vsega je kriva Hannah Montana

Idealna družina niso bili nikoli in teža slave je na njihova ramena sedla z vso močjo. Leta 2011 so s prstom pokazali na serijo, ki jim je prinesla milijone. Billy Ray Cyrus je v intervjuju tarnal, kako zelo obžaluje, ker je Miley vključil v snemanje Hannah Montana. Meni namreč, da je njegova družina razpadla prav zaradi serije, med drugim naj bi vplivala tudi na njegovo ločitev. Mileyjina pot v svet slavnih se je začela pri dvanajstih letih, ko je začela nastopati v Disneyjevi seriji, kjer je igrala lik Miley Stewart in Hannah Montane v enem – mlade pevke, ki je živela dvojno življenje: skrivnostne pevke in povsem običajnega šoloobveznega dekleta. Njen oče Billy Ray je prav tako dobil vlogo v seriji, igral je očeta Stewartove, ki je hčeri omogočal skrivno kariero pevke in ji pomagal v težkih trenutkih. Pevec je v intervjuju povedal, da si želi, da bi lahko zavrtel čas nazaj in bi mlado zvezdnico pravočasno ustavil in ji tako preprečil vse neljube incidente, ki nanjo danes mečejo slabo luč. Meni namreč, da je prav serija kriva za občasno razvratno hčerino vedenje. Težko je sicer reči, kakšen vpliv je imela hčerkina serija na njegove skoke čez plot. O teh nikoli ni hotel govoriti. "Prekleta serija je uničila mojo družino," je sikal. Položaj svoje takrat 18-letne hčere je primerjal s položajem tistih zvezdnikov, ki so končali tragično, denimo Michael Jackson, Anna Nicole Smith in Kurt Cobain. "Bojim se zanjo. Obkrožajo jo ljudje, ki jo lahko spravijo v veliko nevarnost. Vem, da je stara 18 let, vendar pa se še vedno počutim kot njen očka. Želel bi ji pomagati, skrbel bi zanjo vsaj še nekaj časa, vsaj toliko, da bi jo spravil iz nevarnosti. Ko greš skozi to, kar je šla ona, te dotolče," je vil roke k nebu. S tem je verjetno mislil na vse težave z drogami in številnimi incidenti, ki jih je mlada Miley Cyrus takrat zakuhala z veliko gole kože. V tistem času se je na spletu pojavil tudi amaterski posnetek, na katerem smo jo videli med uživanjem mamil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta