Čudež pod majico: Vrhunec je mogoče doživeti tudi samo z draženjem bradavičk

D.Ži
26.08.2020 09:36

Marsikdo je presenečen, ko sliši, da je orgazem mogoče doseči tudi preko prsnih bradavic, a poznavalci se strinjajo, da je vredno poskusiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Prsne bradavice so zelo občutljiva erogena cona pri ženskah, pa tudi moških. Tudi če z njihovo stimulacijo ne doživite vrhunca, lahko na ta način doživite kar nekaj ugodja. Vsekakor pa nam prsne bradavice na poti do vrha lahko pomagajo. Našlo se je nekaj žensk, ki so za ameriški Cosmopolitan opisale izkušnjo doživetja orgazma z draženjem bradavic. Ena od njih je povedala, da je s fantom gledala film, medtem ko je on preko majice dražil njene prsi. Skoraj je doživela orgazem in se nad novim pristopom povsem navdušila, zato je naslednje dni eksperimentirala sama.
Druga ženska je skrivnost svojih bradavičk odkrila po naključju, med predigro z ljubimcem, tretja ženska pa je pustila partnerju, da se je z njenimi bradavičkami igral bolj nežno kot običajno. Presenečena je bila, ko je nenadoma doživela orgazem. Ženske  se strinjajo, da orgazem preko bradavičk traja dlje in da je občutek nekako globlji, manj intenziven od genitalnega orgazma, a prijeten. Mnoge po takšnem vrhuncu zaspijo. Ena od njih je povedala celo, da s stimulacijo ščegetavčka orgazem doživi prehitro, z bradavicami pa si za užitek vzame več časa. Meni, da je to zato, ker je ščegetavček bolj oživčen in občutljiv od bradavic, pri katerih je potrebna daljša stimulacija.
Rade imajo božanje, kroženje s prsti, ščipanje in masiranje področja bradavic. Orgazem lažje doživijo v dneh pred menstruacijo, ko so prsi bolj občutljive. Nekatere od njih doživijo orgazem izključno s stimulacijo bradavic, kar se jim zdi posebej vznemirljivo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta