To je 5 laži, ki jih ženske največkrat izrečejo v postelji. In ne, ne gre samo za velikost ...

D.Ži
06.08.2020 10:00

Hlinjenje orgazma in lažno navdušenje nad partnerjevo velikostjo sta le vrh spalnične ledene gore.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Znana seksologinja Nadia Bokody trdi, da še ni spoznala ženske, ki v spalnici ne bi lagala. To je pet najpogostejših laži, s katerimi ženske med rjuhami ne skoparijo, in hlinjenje orgazma je, kot je Avstralka povedala za news.com.au, le vrh ledene gore. Tukaj so tudi pogovori o dimenzijah partnerjevega spolovila. "Največkrat lažemo v spalnici, kjer je užitek brez udobja težko doseči," pravi. 
Lažni orgazem
Pravi, da je hlinjenje orgazma taktika, s katero lahko na hitro zaključimo slab seks, a ne gre za dobro rešitev, zlasti ne za partnerjev ego, saj se ob glasno vzdihujoči partnerici nekateri moški počutijo kot posteljni bogovi, čeprav jim seks v resnici ne leži. Ženskam svetuje, naj se hlinjenju, zlasti v dolgotrajnih zvezah, odpovejo.
Velikost penisa
Bokodyjeva pravi, da je laž o velikosti penisa kar pogosta, v glavnem pa lažejo ženske, katerih partnerji imajo povprečno velike ali manjše penise in neprestano potrebujejo potrditev, da je vse v redu, sicer se ne počutijo dobro. "To laž največkrat slišijo moški s sindromom malega penica, saj so moški pogosto prepričani, da je velikost penisa povezana s sposobnostjo pripeljati žensko do orgazma. Temu v resnici ni tako," pravi. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta