Famozna metoda: Tako žensko v treh minutah pripeljati do vrhunca

Za.B.
31.01.2020 14:08

S to metodo bojda kar 60 odstotkov žensk doživi hitrejši in intenzivnejši orgazem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia
Profimedia

Zadovoljiti žensko z oralnim seksom ni vedno enostavno. Vsako telo je drugačno in pravila ni. Kar eno žensko popelje v nebesa, je za drugo zgolj povprečno. A obstaja nov način oralnega seksa, za katerega preizkuševalci trdijo, da je uspešen in da žensko hitro pripelje do orgazma. 
Gre za tako imenovano Kivin metodo, ki bojda obeta uspeh. Še več. Žensko naj bi do orgazma pripeljala v treh minutah, kar 60 odstotkov preizkuševalk trdi, da je poleg vsega orgazem intenzivnejši kot kadarkoli. Spolna terapevtka Anabelle Knight potrjuje, da je vredno poskusiti.
Oseba, ki nudi oralni seks, se zadeve ne loti frontalno, ampak iz strani. Ščegetavček je potrebno prijeti med kazalec in palec ter ga dvigniti, da stoji vzravnano, nato namesto lizanja celotne sramnice ližite samo izboklino klitorisa: začnete na eni strani, z jezikom preidete preko celega ščegetavčka do druge strani in nazaj. Na ta način se ustvari podrobnejša stimulacija klitorisa, bolj kot z običajnimi metodami oralnega seksa.
K partnerici je bolje pristopiti preko stegna. Medtem ko s palcem in kazalcem držite ščegetavček, sredinec leve roke položite na presredek, da bi občutili krčenje mišic. Ko začutite, da se partnerica bliža vrhuncu, se z jezikom osredotočite na vrh ščegetavčka. 
Skrivnost je v tem, da pri metodi Kivin istočasno nudite tri nova doživetja - pristop s strani, stimulacijo presredka in lizanje ščegetavčka po njegovi celotni dolžini. Ko osvojite rutino, lahko vaša partnerica med zvezde odleti v samo nekaj minutah. Če vam ne uspe že v prvo, ne obupajte. Morda se ne bo zgodilo prvih nekajkrat ali pa sploh nikoli. A vredno je poskusiti. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta