Perverzije ali nežnosti? Preverite, s katerim nebesnim znamenjem se najbolje ujameta v postelji

D.Ži
07.05.2020 10:15

Vaša pot do vrhunca naslade je odvisna tudi od horoskopa. Tako vsaj pravijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če zaupate horoskopom, potem vas najbrž zanima tudi, ali vas čaka romanca s katerim od nebesnih znamenj. In če vas, potem vas najbrž zanima tudi, kako dober bo seks. Preberite, katero znamenje vam je med rjuhami najbolj pisano na kožo. Nekatera znamenja se pač lažje pripeljejo do vrhunca.
1. Oven
Ovni so strastni, nepotrpežljivi, zato se akcije želijo lotiti čim prej. Ne bodo vas dolgo zapeljevali. Niso sanjači, raje imajo divji seks, ne nežnega ljubljena. Niso naklonjeni dolgim predigram. Radi imajo eksperimentiranje in partnerja, ki je v postelji nekoliko bolj agresiven. Dolgočasen ljubimec jih ne zanima.
Najbolje se ujemajo z: levi, strelci, dvojčki in raki.
2. Bik
Biki obožujejo počasno zapeljevanje. So čutni ljubimci in zelo izbirčni, a ko vas izberejo, za njih drugi nehajo obstajati. Radi imajo svoboden in neobremenjen seks. Njihov libido je močan in lahko se ljubijo vso noč.
Ujemajo se z: devicami, kozorogi, raki, škorpijoni in ribami.
3. Dvojčka
Najprej jih morate zapeljati mentalno. Radi govorijo o seksu in delijo fantazije. Z njimi vas čaka ognjeviti seks z veliko umazanega govorjenja.
Najbolj se ujemajo s: tehtnicami, vodnarji, ovni, levi in strelci.
4. Rak
Čustveni raki ne marajo seksa kar tako, mimogrede. Težijo k pravi zvezi. So intenzivni, resni in posesivni ljubimci. Želijo si partnerja, s katerim se lahko globoko povežejo. Na začetku so sramežljivi, a se partnerju kmalu povsem predajo.
Najbolje se ujemajo z: biki, devicam, kozorogi, škorpijoni in ribami.
5. Lev
Levi obožujejo pohvale in naredili bodo vse, da vas v postelji navdušijo. So inovativni in predani, pričakujejo, da se jim povsem prepustite. Šarmantni so in polni spolne energije, a ne marajo partnerjev, ki hočejo v postelji gospodovati.
Ujemajo se z: ovni, strelci, dvojčki, tehtnicami in vodnarji.
6. Devica
Morda se device ne zdijo takšne, a so zelo romantične. Najhitreje jih bo osvojil čutni partner, ki jim bo posvetil veliko pozornosti in se okoli njih zelo trudil. Ne prijajo jim agresivni partnerji. Rade tudi eksperimentirajo.
Najbolje se ujemajo z: biki, kozorogi, raki, škorpijoni in ribami.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta