Se spomnite, kaj se vam je dogajalo ob koncu leta 2013? Zvezde pravijo, da se vam bo kmalu spet

D.Ži
03.12.2021 09:10

Nekoliko neprijetna astrološka napoved svari, da bi lahko v začetku prihajajočega leta podoživeli nekaj starih travm.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Se zgodovina ponavlja? Morda do neke mere. Če ste med tistimi, ki trdno verjamejo, da si vsak človek življenje in usodo povsem kroji sam, potem mirno nadaljujte z vsakdanjimi opravili. Tisti, ki se v iskanju odgovorov, zakaj vam kdaj reči gredo povsem narobe ali povsem prav, radi ozirate v nebo, pa boste odgovor morda našli v astrologiji. In ta ima za naslednje mesece zanimivo napoved. 

Po družbenem omrežju Twitter se že nekaj dni širi nenavadna objava o tem, kaj nas čaka v obdobju, ko se Venera nahaja v  kozorogu. Planet bo v tem znamenju gibal vse do konca prihajajočega januarja in se nato približal Plutonu. "Venera počasi prihaja k Plutonu v znamenju kozoroga. Spomnite se, kaj se vam je dogajalo ob koncu leta 2013 in v začetku 2014. Pričakujte podobne dogodke," piše v objavi.

Profimedia

Ljudje se v komentarjih spominjajo dogodkov iz tistega časa in se v glavnem strinjajo, da je šlo za eno najtežjih obdobij. Nič kaj obetavno, a roko na srce, tudi obdobje pred tem astrološkim premikom ni ravno z rožicami postlano. Pustimo se presenetiti, kaj nam pripravlja 2022. Zagotovo tudi veliko dobrega. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta