Vsako nebesno znamenje ima svojo sorodno dušo, le v pravi smeri morate iskati

D.Ži
07.07.2021 10:00
Kozorog v zvezi išče nekoga, ki je prefinjen in zanimiv. Škorpijon potrebuje nekoga, ki mu bo predstavljal izziv, devica pa osebo, ki se bo zvezi povsem posvetila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oven

Sorodna duša ovna je nekdo, ki je zabaven in vesel, ima dovolj samozavesti in energije, da ga spremlja pri vseh njegovih podvigih. Oven živi hitro in s polnimi pljuči. Nima časa za depresije in mračne misli. Potrebuje nekoga, ki je pripravljen tvegati. 

Potencialne sorodne duše: oven, lev, strelec, dvojčka in vodnar. 

Bik

Za bika je sorodna duša nekdo, ki je nanj povsem osredotočen, zvest in romantičen. Predanost je ključna. Biku ljuba oseba mora nenehno dokazovati svojo zvestobo. Ne mara iger, še manj pa v njih izgubljati. Je neposreden od začetka in se je pripravljen ljubezni povsem predati.  

Potencialne sorodne duše: rak, kozorog, devica in ribi.

Profimedia

Dvojčka

Dvojčki obožujejo avanture in pomembno jim je, da ima partner dober smisel za humor, da je inteligenten, močnega značaja, saj je le tako lahko v zvezi zanimivo. Če vas izbere dvojček, se lahko počutite počaščene, saj so zelo izbirčni in dobro vedo, kaj si od partnerja želijo. 

Potencialne sorodne duše: lev, tehtnica, oven in vodnar.

Rak

Rakova sorodna duša je inteligentna, čutna in nežna oseba, ki premore veliko sočutja. V njej najdejo nekoga, ki povsem razume njihovo videnje sveta. Rak potrebuje nekoga, ki mu vrača veliko ljubezni. Rak je poln ljubezni, ima veliko srce, njegova sorodna duša mora biti nežna. Osvojiti je treba tudi rakov um. Obožuje dolge nočne intelektualne razprave. 

Potencialne sorodne duše: škorpijon, bik, ribi in devica.

Lev

Za leva je sorodna duša nekdo, ki verjame vase. Le karizmatična in malce skrivnostna oseba pritegne njegovo zanimanje. Manj kot boste razkrili o sebi, bolj boste leva zanimali. Levi so avanturističnega  duha in radi tvegajo. Vedno imajo na zalogi temo za pogovor in vedno jih bodo zanimale partnerjeve skrivnosti. 

Potencialne sorodne duše: dvojčka, tehtnica, strelec in oven.

Devica

Sorodna duša device je ambiciozna, prefinjena in zapletena. Devica partnerju veliko nudi, zato išče nekoga, ki je pripravljen ljubezen in požrtvovalnost vrniti. Njena sorodna duša mora biti družabna, rada mora imeti lepe reči v življenju. Ljudje, ki zgolj tarnajo nad svojo usodo, ne da bi jo poskušali spremeniti, z devico nimajo kaj iskati. 

Potencialne sorodne duše: škorpijon, kozorog, rak in bik.

Profimedia

Tehtnica

Sorodna duša tehtnice je samozavestna, atraktivnega videza in pametna. Tehtnice imajo zelo visoke standarde in pri iskanju partnerjev ne bodo pristale na kompromise. Nivoja ne bodo spustile. Njihov partner mora biti popoln paket in biti dovolj ambiciozen. Imajo dobro oko za estetiko, pri njih videz vedno prevlada nad vsebino. 

Potencialne sorodne duše: dvojčka, vodnar in lev. 

Škorpijon

Strastni škorpijon išče nekoga, ki mu bo v nenehen izziv in ki bo izpolnil njegovo potrebo po strasti. Ljubezen škorpijona je globoka, intenzivna in vedno ljubi s celim srcem. Radi imajo zagonetke, zato iščejo partnerja, ki ne bo takoj položil vseh kart na mizo. Skrivnostnost jih privlači, radi spoznavajo postopoma. 

Potencialne sorodne duše: ribi, devica, kozorog in rak.

Strelec

To znamenje išče sorodno dušo, ki ga bo sprejela točno takšnega, kot je. Potrebujejo nekoga odprtega duha, brez večje želje, da bi ga poskušal spremeniti. Strelec zelo ceni svojo svobodo in neodvisnost, od svoje sorodne duše pričakuje, da mu bo pustil proste roke. Ne prenese posesivnosti. Če trudijo, da jih nekdo dojema kot projekt, se bodo zaprli in zbežali. 

Potencialne sorodne duše: lev, vodnar, oven in tehtnica.

Kozorog

Kozorog v sorodni duši išče nekoga, ki je prefinjen, uglajen, eleganten, zanimiv. Takšna oseba povsem okupira njegove misli. V zvezi so predani in skrbni, a izbirčni in ponosni nase. To znamenje potrebuje nekoga, na katerega se lahko naslonijo. 

Potencialne sorodne duše: ribi, bik, devica in škorpijon.


 
Profimedia

Vodnar

Sorodna duša tega znamenja je nekdo, ki obožuje zabavo, ima dober smisel za humor in je nadarjen v kuhinji. Tisti, ki si želi zvezo z vodnarjem, mora biti ekstrovertiran, zabavljač in avanturističnega duha. Vodnar se rad smeje in skozi humor ga boste najbolje nagovorili. Radi tudi dobro jedo, zato so kuharske veščine velik plus. 

Potencialne sorodne duše: tehtnica, oven, dvojčka in strelec.

Ribi

Ribe iščejo sorodno dušo, ki je kreativna in odprta za nove reči. Življenja ne jemljejo preresno, saj veliko časa preživijo v svojem domišljijskem svetu. Privlači jih nelinerano razmišljanje. Če bo komunikacija dobra, se bodo globoko povezali na več ravneh.

Potencialne sorodne duše: rak, kozorog, bik, škorpijon

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta