Ste se kdaj vprašali, koliko v resnici služijo zvezde filmov za odrasle?

D.Ži
14.06.2019 13:23

Naj vas blišč ne zavede, zneski v trdoerotični industriji so daleč od hollywoodskih. Sploh, če ste moški.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia
Profimedia

O tem, koliko zaslužijo trdoerotični igralci, se govori le redko, o konkretnih številkah so v glavnem pripravljene govoriti le tiste zvezde, ki že leta kraljujejo na vrhovih plačilnih lestvic. 
26-letna Ariana Marie je za The Daily Beast obudila spomine na svoje filmske začetke, ko je bila povsem odvisna od agenta. Za klasične spolne prizore med moškim in žensko so ji sprva plačevali po 1200 dolarjev, kar je takrat veljalo za kar konkreten znesek. Težava je bila, ker ji je agent vzel kar 40 odstotkov zaslužka, kar je precej več od običajnih 10 do 20 odstotkov.  Nič boljše ni bilo z drugim agentom, ki je bil v prijateljskih odnosih s številnimi produkcijskimi hišami in je Ariano ponujal po nižjih cenah, saj je mislil, da bosta tako zaslužila več, čeprav je ona v tistem času že tako imela občutek, da dela preveč. 
Med tem je postajala vse bolj priljubljena na družbenih omrežjih in njena cena je začela rasti. "Gre za preprosto poslovno računico. Če nekomu plačam 1200 dolarjev in ne 1000 dolarjev, potem moram biti relativno prepričan, da bom s tem prizorom zaslužil 200 evrov več, ampak igralka mora biti popularna. Obstaja baza oboževalcev, ki bodo plačali višjo ceno? Gledam situacijo na Twitterju in Instagramu, saj ne gre samo za teh 200 dolarjev. Če igralka posname osem prizorov, potem je to zame 1600 dolarjev mesečno več," pravi Glenn King, izvršni direktor podjetja Mean Bitches.  

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta