To je najbolj zoprno nebesno znamenje. Pa brez zamere ...

D.Ži
21.01.2021 09:49
Vsak človek ima svoje dobre in slabe strani, astrologi pa menijo, da so med nami takšni, ki so že po naravi nekoliko bolj naporni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jezite se na astrologe, ne na nas, a bojda so device najbolj zoprno nebesno znamenje. Jasno, vsak človek ima svoje dobre in slabe strani, a če verjamemo tistim, ki se ukvarjajo s horoskopi, naj bi device bile najbolj naporno znamenje. Pravijo, da so neskončno zamerljive in nagnjene k temu, da iz majhnih težav delajo velike, sploh če stvari ne tečejo tako, kot so si zamislile.

Profimedia

Če boste poskušali neprijetno in napeto vzdušje z devico razrahljati s šalo, ne boste naleteli na prav dober odziv. Device imajo rade red, delo in disciplino in nič nenavadnega ni, če vas sredi zabave okupirajo s podrobnostmi o nekem službenem projektu. Zapomnijo si vsako našo obljubo in še več let nas bodo spominjale nanjo, tudi sredi sproščenega pogovora. Za device se zabava začne šele takrat, ko je vse narejeno brezhibno. Kar ni skoraj nikoli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta